Tempus Üzleti Kávéház- Fókuszban a szakmai gyakorlatos hallgatók mentorálása
2017.01.18.
Rendezvény | Felsőoktatás, Szakképzés
Miért érdemes és mikor szükséges a szakmai gyakorlatos hallgatók számára mentort biztosítani? Miben különböznek a mentor és a szakmai vezető feladatai? Milyen készségekkel és kompetenciákkal rendelkezik egy jó mentor? Hogyan érdemes kiválasztani a mentorokat és szakmai vezetőket? Hogyan készíthetők fel a mentorok a hallgatókkal való együttműködésre? Milyen plusz segítséget igényelnek a külföldi szakmai gyakorlatos fiatalok? Milyen hozadéka lehet a munkahelyi mentorprogramoknak a cég egészét tekintve?
A TEMPUS ÜZLETI KÁVÉHÁZ során a mentorálás témakörét több oldalról világítjuk meg egy kerekasztal-beszélgetés keretén belül. A céges és hallgatói vélemények, tapasztalatok mellett a résztvevők megismerhetik a külföldi gyakornokok fogadásának aspektusait is.
A rendezvény helyszíne: Café Astoria Restaurant (1052 Budapest, Kossuth Lajos utca 19-21.)
Időpontja: 2017. január 26.
TAPASZTALATCSERE
Ismerje meg más cégek, szervezetek gyakorlatát, osszák meg egymással tapasztalataikat!
ÚJ LEHETŐSÉGEK
Tudja meg, hogyan érdemes a hazai és a külföldi gyakornokok számára mentorálását biztosítani!
GYAKORLATI TUDNIVALÓK
Tájékozódjon a legújabb pályázati lehetőségekről, gyakornoki ösztöndíjakról és ingyenes szolgáltatásokról!
Program és regisztráció
Utolsó módosítás: 2017.01.18.