LEGYÉL TE AZ #ERASMUS30 ARCA!

2017.01.17.

Hír | Felsőoktatás, Köznevelés, Felnőtt tanulás, Szakképzés

Felhívás az Erasmus+ programban részt vevőknek

Részt vettél az Erasmus+ programban? Voltál Erasmus hallgató, Erasmus+ vagy Leonardo szakmai gyakorlatos vagy EVS önkéntes? Tanárként volt projekted az Erasmus+ vagy az Egész életen át tartó tanulás programban (Comenius, Leonardo vagy Erasmus)? Neked sokat adott ez a lehetőség, ezért inspirálnál másokat is?

Akkor legyél te az #Erasmus30 kampány egyik arca!


Mit kell tenned?

1) Küldj két fotót: egy jellemző portrét magadról, és egy olyat, ami az Erasmus+ projekted alatt készült.
2) Írd meg nekünk néhány mondatban, neked mit adott az Erasmus+ program.
3) Küldd el jelentkezésedet 2017. január 17. és január 31. között az erasmusjatek@tpf.hu e-mail címre.

Mit kínálunk?

1) A kiválasztott jelentkezők lesznek az #Erasmus30 magyarországi arcai a kampány során a nemzeti iroda kültéri plakátkampányában.
2) Egy szuper Erasmus+-os ajándékcsomaggal és publikálási, megjelenési lehetőséggel lehetsz gazdagabb. A profi fotós által rólad készített képeket is megkapod. 

#Erasmus30

Idén 30 éves az Erasmus: 2017-ben Európa-szerte, így Magyarországon is egész éven át tartó kampánnyal és rendezvénysorozattal ünnepeljük az Erasmus+ programot. Ennek része a Tempus Közalapítvány által szervezett, köztereken és online felületeken (pl. Facebook) megjelenő plakátkampány. Az #Erasmus30 arcaként most a te tapasztalataid, élményeid motiválhatnak másokat!

Az Erasmus 1987-ben indult felsőoktatási csereprogramként, hogy a hallgatók belekóstolhassanak, milyen egy másik országban élni és tanulni. Mára egy komplex program viseli a nevét: a 2014 óta futó Erasmus+ számos lehetőséget kínál az önkéntességtől a szakmai gyakorlaton át a nemzetközi projektekig.

Kiválasztás

Az #Erasmus30 arcait két szempont alapján választjuk ki:

1) A Tempus Közalapítvány Erasmus+ programhoz tartozó Facebook oldalain legtöbb lájkot kapó jelöltek. A szavazás várható időszaka: 2017. február 06. és február 12. között.
2.) A nemzeti iroda zsűrije által kiválasztott jelöltek.
A zsűri tagjai az Erasmus+ programiroda és a Tempus Közalapítvány kommunikációs munkatársai.

Jelentkezési határidő: 2017. 01. 31. éjfél
Kapcsolat: erasmusjatek@tpf.hu

RÉSZLETES SZABÁLYZAT

Utolsó módosítás: 2017.03.09.