Felhívás - Hétköznapi tárgyak, és a felejthetetlen Erasmus+ emlékek, amiket őriznek!

2017.04.11.

Erasmus 30 | Felsőoktatás, Ifjúság

Az Erasmus+ 30 Szabadegyetemen olyan tárgyakból szervezünk kiállítást, amiket volt ösztöndíjasok küldenek el hozzánk, hogy személyes történeteiket megosszák a rendezvény résztvevőivel. Küldd el Te is egy kedves Erasmus-tárgyadat és barangold be velünk Európát az emlékek útvesztőjében!

A cipőfűző, amit búcsúzóul kaptál a reptéren legkedvesebb Erasmus-barátodtól, a bögre, amiből aznap ittál, mikor életedben először láttad a tengert, vagy éppen a vonatjegy, amivel eljutottál gyerekkori álmaid helyszínére… A külvilágnak ezek jelentéktelennek tűnő tárgyak, azonban Te pontosan tudod, hogy milyen felbecsülhetetlen kincset rejtenek magukban: életre szóló emlékeket! Mutass meg magadból egy darabot!

Mit kell tenned?

1) Küldj egy fotót a szívedhez közel álló tárgyról erre az e-mail címreerasmusjatek@tpf.hu

2) Írd meg nekünk max. 800 karakter terjedelemben, hogy milyen személyes élményed fűződik a tárgyhoz. A kiállításon ezt elhelyezzük a tárgy mellett a neved és Erasmus országod feltüntetésével. Amennyiben nem szeretnéd, hogy neved megjelenjen, ezt feltétlenül jelezd nekünk. Ne felejtsd el megírni, hogy mikor és melyik országban vettél részt az Erasmus+ programban.

3) Küldd el jelentkezésed legkésőbb 2017. április 24-ig az erasmusjatek@tpf.hu e-mail címre.

Figyelem! A pályázni kívánt tárgy nem haladhatja meg a 30×30×30cm méretet, és/vagy a 2 kg súlyt.

A felhíváson kizárólag az e-mailen beküldött, a felhívás témájának megfelelő tárgyak és történeteik vesznek részt. Amennyiben egy beküldött képet a Tempus Közalapítvány a nyugalom megzavarására alkalmasnak talál, azt kizárhatja a pályázatból.

Mit kínálunk?

1) A kiválasztott tárgyakat és történeteiket 2017. május 5-én kiállítjuk az Erasmus+ 30 Szabadegyetemen, ahol a látogatók szavazhatnak kedvenc tárgyaikra. A legtöbb szavazatot kapott tárgy tulajdonosa ajándékcsomagot kap.

2) A kiállításra kiválasztott tárgyak fotóit és történeteiket a Tempus Közalapítvány honlapján és Facebook oldalain (Erasmus ösztöndíj hallgatóknakErasmus+ Ifjúság és Eurodesk) publikáljuk. 

Kiválasztás

A kiállításra szánt tárgyakat a Tempus Közalapítvány szakmai zsűrije választja ki. A kiválasztott tárgyak tulajdonosait április 25-én értesítjük, és mindenkivel személyesen egyeztetünk arról, hogy miként tudják eljuttatni hozzánk a tárgyakat. A zsűri tagjai az Erasmus+ programiroda és a Tempus Közalapítvány kommunikációs munkatársai.

A Tempus Közalapítvány vállalja, hogy a kiállítást követően a tárgyakat sértetlen állapotban visszajuttatja tulajdonosának.

További információk és a játék szabályzata itt érhető el.

Utolsó módosítás: 2017.04.11.