Erasmus+ pályázatíró szemináriumok - Köznevelési mobilitási pályázatok 2018

2017.09.27.

Rendezvény | Köznevelés, Szakképzés

Hatékony projekttervezés, pályázati dokumentáció, pénzügyi és adminisztrációs szabályok - köznevelési projektekre fókuszálva.

Szemináriumaink a 2018-as mobilitási pályázatok elkészítésében nyújtanak praktikus segítséget leendő pályázóinknak.

A köznevelési mobilitási projektek a pedagógusok és az iskola dolgozóinak szakmai fejlődését támogatják nemzetközi tanulmányutakkal, de a szakképzési intézmények is pályázhatnak köznevelési mobilitási projekt megvalósítására – akár a szakképzési mobilitási projekt benyújtásával párhuzamosan is – amennyiben az intézmény alkalmazásában álló, közismereti tárgyakat oktató pedagógusok szeretnének továbbképzésen, szakmai látogatáson vagy oktatási tevékenységen részt venni.

Támogatható tevékenységek

  • Szakmai látogatás (Job shadowing) egy külföldi oktatási intézményben

  • Oktatási tevékenység azaz külföldi köznevelési intézményben történő oktatás, tanítás

  • Munkatársak képzése: továbbképzésen, nyelvtanfolyamokon való részvétel

A pályázatíró szemináriumok célja, hogy a pályázók átfogó képet kapjanak az Erasmus+ mobilitási pályázattípusról, megismerkedjenek a pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal.

Munkatársaink praktikus segítséget nyújtanak a pályázóknak:

  • Bemutatjuk a pályázat lényegi elemeit, a támogatandó projekt tervezésétől kezdve a praktikus információkig, mint például a költségtervezés vagy az űrlapok kitöltése.
  • A rendezvények interaktívak, az előadások mellett kiscsoportos munkában, a résztvevőkkel közösen gondoljuk át a legfontosabb kérdéseket, mely nagyban megkönnyíti majd a pályázatok megírását.

A program szabályairól részletesebben, honlapunkon is tájékozódhat. Egyelőre itt a 2017-es pályázati felhívásra vonatkozó szabályokat találják, melyeket frissítünk, amint megkapjuk a hivatalos felhívást az Európai Bizottság részéről.

Az időpontokra és helyszínekre kattintva, megtekinthetik a rendezvények részletes programtervét és a regisztrálhatnak az adott rendezvényre:

A rendezvényeken való részvétel díjtalan, de regisztráció köteles.

Utolsó módosítás: 2017.10.17.