Erasmus+ Felnőtt tanulási mobilitási pályázatíró szemináriumok

2017.10.16.

Rendezvény | Felnőtt tanulás

Novemberben 2 alkalommal rendezünk Erasmus+ Felnőtt tanulási mobilitási pályázatíró szemináriumot Budapesten

Szemináriumaink a 2018-as mobilitási pályázatok elkészítésében nyújtanak praktikus segítséget leendő pályázóinknak.

A két rendezvény tartalma megegyezik, így az érdeklődők kiválaszthatják melyiken kívánnak részt venni:

A felnőtt tanulási mobilitási pályázatok felnőttkori tanulással foglalkozó szervezetek munkatársainak szakmai fejlődését támogatják nemzetközi tanulmányutakkal. A felnőttkori tanulás, melyhez az adott munkatársak hozzájárulnak, történhet formális, nem formális és informális keretek között, amennyiben általános készségfejlesztésre (pl. alapkészség fejlesztés) és nem munkakör betöltésére jogosító képzésre irányul. (Nem tartozik a felnőtt tanulási pályázatok körébe például a pedagógus továbbképzés (köznevelés), a hazai értelmezés szerinti felnőttképzés, felnőttoktatás (szakképzés).)

A pályázatíró szeminárium célja, hogy a pályázók átfogó képet kapjanak az Erasmus+ felnőtt tanulási mobilitási pályázattípusról, megismerkedjenek a pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal. Munkatársaink praktikus segítséget nyújtanak a pályázóknak, bemutatjuk a pályázat lényegi elemeit, a támogatandó projekt tervezésétől kezdve a praktikus információkig, mint például a költségtervezés vagy az űrlapok kitöltése.

A 2018. évi pályázati kiírás várhatóan november elején jelenik meg. Addig is a 2017-es felhívás adhat támpontot a tervezéshez, mely elérhető a honlapunkon: www.erasmusplusz.hu

Utolsó módosítás: 2017.10.17.