Novemberben is folytatódik az őszi állásbörze-szezon!

2017.10.26.

Europass | Felsőoktatás

Elsőként november 7-én Győrben, majd másnap Debrecenben, a következő héten pedig a Budapesti Corvinus Egyetemen és Nyíregyházán folytatódik az őszi állásbörze-szezon.

Minden álláskeresőt és érdeklődőt szeretettel várnak, különös tekintettel a frissen végzett és jelenlegi hallgatókra. Az állásbörzék a kitelepülő cégek mellett ezúttal is vendégelőadókkal, ingyenes tanácsadással és tájékoztatóval szolgálnak a résztvevőknek, amiből megtudhatod, hogy mi vár rád a munkaerőpiacon, sőt, még álláslehetőséget is kaphatsz egy szimpatikus cégtől.

Ha szívesen ellátogatnál valamelyik börzére, keress rá a rendezvény – vagy ha konkrét céget/intézményt keresel, annak – honlapjára. Ne felejtesd el magaddal hozni a kinyomtatott önéletrajzod! Ha még nincs önéletrajzod, vagy szeretnél tippeket a frissítéséhez, látogass el  A Karriertanácsadó válaszol rovatra és az Europass Magyarország Facebook oldalára, majd használd az online szerkesztőfelületet, ahol könnyedén kitöltheted Europass önéletrajzod.

Elsőként a Győri Állásbörzére kerül majd sor a Széchenyi István Egyetem Új Tudás Épületében november 7-én 9-től 16 óráig, ahol személyesen is találkozhatsz velünk az Europass, Erasmus+ standnál.

November folyamán a későbbiekben az alábbi eseményeken találhatsz meg minket:

  • Debreceni Állásbörze (Debrecen) – 2017. november 8. (szerda)
  • Corvinus KarrierExpo (Budapest) – 2017. november 14. (kedd)
  • Nyíregyházi Állásbörze (Nyíregyháza) – 2017. november 17. (péntek)

Keress minket akkor is, ha a Tempus Közalapítvány kezelésében lévő külföldi ösztöndíjakkal (Erasmus+, Campus Mundi, CEEPUS, államközi ösztöndíjak, stb.), vagy az Europass dokumentumokkal kapcsolatban lennének kérdéseid!

Utolsó módosítás: 2017.11.26.