Hogyan kezdjünk neki az Erasmus+ pályázatnak?

2017.10.26.

Hír | Köznevelés, Felsőoktatás, Szakképzés

Elindult a 2018-as Erasmus+ pályázási időszak! Segítünk átlendülni a kezdeti nehézségeken.

Az Ön iskolájának is számos oktatási fejlesztési igénye van, de hiányzik a forrás hozzá? Legyen szó a kollégák külföldi szakmai továbbképzéséről, a diákok nemzetközi szakmai gyakorlat szerzéséről, vagy más iskolákkal való közös szakmai munkáról, az Erasmus+ pályázatok megteremtik a lehetőséget intézménye fejlődéséhez.

Az Erasmus+ az oktatás minden szintjén kínál nemzetközi együttműködési lehetőségeket, és az idei tanévben közel 12 milliárd forintos forrás áll a pályázók rendelkezésére

Hiányzik a projektötlet? Tekintse meg videónkat, melyből kiderül, milyen alapvető szempontokat kell figyelembe venni egy jó projektötlet kidolgozásához.

Ha segítségre lenne még szüksége az induláshoz, vagy szeretné pályázati ötletéhez szakértőink véleményét kérni, látogasson el Erasmus+ pályázatíró szemináriumainkra!

Országszerte több időpontban és helyszínen várjuk azokat a pedagógusokat, oktatási szakértőket, intézményvezetőket és nemzetközi koordinátorokat, akik pályázni szeretnének az Európai Unió idén 30 éves programjában. Kollégáink a motiváció ötletté formálásától egészen a pályázati űrlapok kitöltéséig segítséget nyújtanak a résztvevőknek, hogy sikeres Erasmus+ pályázatot nyújthassanak be. 

További információk és regisztráció a szemináriumokra itt érhető el.

Utolsó módosítás: 2017.10.30.