Megjelent az Erasmus+ Pályázati útmutató

2017.11.02.

Hír | Köznevelés, Felsőoktatás, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Ifjúság, EU, Nonprofit szervezet, Önkormányzatok

Szeretne pályázni az Erasmus+ programban? Nem tudja, hogy melyik pályázattípusban? Van már nyertes Erasmus+ projektje, de más pályázattípus is érdekli? Az Erasmus+ Pályázati útmutató minden kérdésére választ ad!

Már elérhető az Erasmus+ Pályázati útmutató 2018-as kiadása. Ez a pályázati útmutató azoknak készült, akik alapos ismereteket szeretnének szerezni az Erasmus+ programról. Az Európai Bizottság által gondozott kiadvány célja általános áttekintést adni a programról, ismertetni a pályázattípusokat, részletesen leírni a pályázati folyamatot és a kiválasztás során használt bírálati szempontokat. A mellékletek között hasznos útmutatókat és kiegészítő információkat találhatnak, többek között a kedvezményezettek disszeminációs (az eredmények terjesztésére vonatkozó) kötelezettségeiről. 

Az Erasmus+ Pályázati angol nyelvű útmutatót ITT érheti el, a magyart ITT.

Ha az útmutató mellett szeretne gyakorlati segítséget is kapni a pályázat megírásában, csatlakozzon Erasmus+ pályázatíró szemináriumainkhoz és információs napjainkhoz. Országszerte több időpontban és helyszínen várjuk azokat a pedagógusokat, oktatási szakértőket, intézményvezetőket és nemzetközi koordinátorokat, akik pályázni szeretnének az Európai Unió idén 30 éves programjában.

További információk és regisztráció itt érhető el. 

Utolsó módosítás: 2017.11.10.