Personal Hungary Emberierőforrás Szakkiállítás 2017

2017.11.03.

Europass |

Tizennegyedik alkalommal rendezik meg Magyarország legnagyobb HR-es rendezvényét, a Personal Hungary Emberierőforrás-menedzsment Szakkiállítást. A kétnapos esemény idén is a Millenáris Park B épületében kap helyet, ahol 2017. november 15-én és 16-án 8:45 és 17:30 között várják a látogatókat.

A Personal Hungary a HR szakemberek számára biztosít találkozási pontot, ahol a HR-szolgáltatásokat és -termékeket kínáló cégek professzionális környezetben alakíthatnak ki közvetlen kapcsolatot leendő megbízóikkal, célközönségükkel. A kiállításon gyakorlati fórumok keretében a szakma elméleti és gyakorlati szakértői tartanak előadásokat és szakmai vitákat a HR területét érintő különböző témákban, nemzetközileg elismert vendégelőadók prezentációt hallgathatják meg a látogatók, illetve neves trénerek és coach-ok mutatják be a szakma legújabb trendjeit és leghatékonyabb módszereit.

A rendezvényen a Tempus Közalapítvány is standdal képviselteti magát. Munkatársunk, Karvalits Ivett, csoportvezető-helyettes és Holicza Péter, az Erasmus30 kampány arca „Pályakezdők nemzetközi tapasztalattal? A tehetséges fiatalok megszerzésének titka” címmel tart előadást november 16-án 14:20-tól (Gyakorlati fórum 2). 

Utolsó módosítás: 2017.11.26.