Meséld el másoknak is a Világegyetemista történeted!

2017.12.13.

Hír | Felsőoktatás

Campus Mundi ösztöndíjat nyertél? Gratulálunk, Világegyetemista lettél!

Olyan Campus Mundi ösztöndíjat elnyert fiatalok jelentkezését várjuk, akik most töltik/egy hónapon belül kezdik meg külföldi tanulmányaikat, szakmai gyakorlatukat, és szívesen osztják meg frissen szerzett élményeiket VILÁGEGYETEMISTA BLOGGERKÉNT!

 

Mit kell tenned?

  1. Írj egy maximum 1500 (szóközzel együtt) karakter terjedelmű blogbejegyzést Microsoft Word formátumban, aminek témája: Mit várok a Campus Mundi ösztöndíjtól?/ Mik az első benyomásaim? Szerepeljen benne, hogy hol, mennyi ideig és melyik ösztöndíjtípussal töltöd az ösztöndíjas időszakodat, mi motivált a jelentkezésre és hogyan készültél/készülsz rá.
  2. Küldd el a jelentkezésed január 15-ig a vilagegyetemista@tpf.hu e-mail címre!

A felhívásra érkező blogbejegyzések alapján három Campus Mundi bloggert választunk ki, akiktől február és május között legalább heti egyszer várunk egy-egy blogbejegyzést, amit a Tempus Közalapítvány erre a célra létesített, saját blogfelületén (a Világegyetemista blogon) publikálunk. A blogbejegyzések témájának a Campus Mundi ösztöndíjas időszak során szerzett új élményekhez kell kapcsolódniuk.

A kiválasztott bloggerek írásait a publikálási lehetőség mellett nyári fesztiválbelépőkkel és ajándékcsomaggal jutalmazzuk.

A blogbejegyzéseket a vilagegyetemista@tpf.hu e-mail címre várjuk. A kiválasztás eredményéről 2018. január 25-ig e-mailben értesítjük a jelentkezőket.

Jelentkezési határidő: 2018. január 15. (éjfél)
Kapcsolat: vilagegyetemista@tpf.hu

Utolsó módosítás: 2018.02.02.