Felsőoktatási pályázatíró szemináriumok januárban

2017.12.14.

Rendezvény | Felsőoktatás

Stratégiai partnerségekhez és brüsszeli benyújtású pályázatokhoz kapcsolódóan nyújtunk segítséget pályázóinknak.

Az Erasmus+ programot Magyarországon koordináló Tempus Közalapítvány a felsőoktatási szektorban tervezett stratégiai partnerségek és centralizált pályázattípusokhoz (Erasmus+ felsőoktatási fejlesztési projektek, Erasmus Mundus közös mesterképzések, Jean Monnet pályázatok) kapcsolódóan pályázatíró szemináriumokat szervez. A rendezvényekenáttekintjük a pályázatok megírásához szükséges legfontosabb tudnivalókat, bemutatjuk a pályázati űrlapokat és mellékleteket, illetve megválaszoljuk a pályázók kérdéseit.

Közös mesterképzés kidolgozását és bevezetését tervezik? Európán kívüli partnert fejlesztő ötletük van partnereikkel? Nagy ívű projekt keretében tervezik a munkaerőpiac és a felsőoktatás együttműködését? Európai Uniós témájú területen tevékenykednek és nyújtanának be pályázatot?

Szeretnék a tanulási módok nagyobb választékát integrálni? Közös curriculum kidolgozására szeretnének pályázni partnereikkel? A munkaerő-piaci igényeknek való megfelelés biztosítása érdekében közös tanulmányi programok és közös tantervek kidolgozását tervezik partnereikkel? Van egy innovatív oktatásfejlesztő ötletük?

A képre kattintva megtekintheti a részleteket és a regisztráció részleteit.

 

Utolsó módosítás: 2017.12.19.