Ügyfélszolgálataink ünnepi elérhetősége

2017.12.19.

Hír | Köznevelés, Felsőoktatás, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Ifjúság, EU, Civil szervezet, Önkormányzatok

Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy a Tempus Közalapítvány ügyfélszolgálatai az ünnepi időszakban a megszokottól eltérően lesznek elérhetőek.

Általános ügyfélszolgálatunk december 22. és január 3. között szünetelni fog. Január 3-tól a megszokott módon 8.30 és 17:00 óra között várjuk hívásaikat, az info@tpf.hu e-mail címre küldött leveleikre pedig megkezdjük a válaszadást.

A Campus Mundi program ügyfélszolgálata december 19-től január 2-ig szünetelni fog. December 19-től a campusmundi@tpf.hu ügyfélszolgálati e-mail címen tudjuk fogadni az ösztöndíjprogrammal kapcsolatos kérdéseket, amelyekre kollégáink január 2-án fogják megkezdeni a válaszadást.

A Nemzeti Europass Központ ügyfélszolgálata december 22. és 2018. január 8. között szünetelni fog. Ügyfélszolgálatunk 2018. január 8-tól lesz újra elérhető, az europass@tpf.hu email címre küldött üzeneteikre ekkor kezdjük meg a válaszadást.

A Stipendium Hungaricum program ügyfélszolgálata munkanapokon az ünnepek alatt is elérhető lesz.

Megértésüket köszönve áldott karácsonyt és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánnak a Tempus Közalapítvány munkatársai.

Utolsó módosítás: 2018.01.08.