ERASMUS+ STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK PÁLYÁZATÍRÓ SZEMINÁRIUMOK JANUÁRBAN

2017.12.20.

Rendezvény | Köznevelés, Szakképzés, Felnőtt tanulás

A stratégiai partnerségek pályázattípus célja az egymástól tanulás, a jó gyakorlatok cseréje, a nemzetközi együttműködések megalapozása és kibővítése, az innovációk fejlesztésének, átvételének vagy alkalmazásának támogatása intézményi, helyi, regionális, nemzeti vagy európai szinten.

A pályázatok beadási határideje: 2018. március 21.

A rendezvény gyakorlati ismeretekkel segíti a pályázókat a pályázati anyag kidolgozásában. Fontosnak tartjuk, hogy minden új és régi pályázó intézmény átfogó képet kapjon az Erasmus+ Stratégiai partnerségek pályázattípusról, megismerkedjen a 2018. évi pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal. A rendezvény során előadásokkal és csoportos munkával is segítjük a résztvevők tájékozódását.

A pályázatíró szeminárium helyszíne: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest. Kéthly Anna tér 1. (Green Point irodaház, 6. emelet)

A stratégiai partnerségi köznevelési, felnőtt tanulási és szakképzési szektor közös pályázatíró szemináriumok időpontja:

  • Január 16. kedd
  • Január 22. hétfő

A rendezvények 10:00-kor kezdődnek és várhatóan 15-16 óráig tartanak majd.

A rendezvényen való részvétel feltétele a regisztráció, amelyet a korlátozott részvételi lehetőséget figyelembe véve fogadunk el.

 

Regisztráció és további információk:

Január 16. kedd

Január 22. hétfő 

Utolsó módosítás: 2017.12.20.