Szolgáltatás és tanácsadás - áprilisi EPALE hírek, események

Partner hír | 2018.03.22.

Hír | Felsőoktatás, Szakképzés, Felnőtt tanulás

Az EPALE program áprilisban a Szolgáltatás és tanácsadás kérdéskörére fókuszál, ezen belül is azokra a megközelítésekre helyezve a hangsúlyt, amik hozzájárulnak a felnőttkori tanulásban való részvétel szélesítéséhez és a tanácsadási szolgáltatás nyújtásának gazdagításához.

Látogasson el az EPALE tematikus oldalaira, ahol a közösség és a nemzeti támogató szolgálatok érdekes cikkeket, dokumentumokat és esettanulmányokat gyűjtöttek össze.

EPALE események

Az EPALE Nemzeti Támogató Szolgálata a tavalyihoz hasonlóan idén is több rendezvény szervezésében részt vesz. Április folyamán az alábbi rendezvényekhez csatlakoznak:

Szakmák éjszakája 2018
Idén harmadik alkalommal rendezik meg a magyar szakképző intézmények és a csatlakozó vállalkozások a Szakmák Éjszakája rendezvényt, 2018. április 13-án 18 és 22 óra között, ahol a látogatók aktívan bekapcsolódhatnak a programokba, kipróbálhatják, hogyan állnának helyt az egyes foglalkozásokban!

14. MELLearN Lifelong Learning Konferencia
A MELLearN – Felsőoktatási Hálózat az Életen Át Tartó Tanulásért Egyesület idén tavasszal a Debreceni Egyetemmel közösen rendezi éves konferenciáját, melynek témája: A felsőoktatási lifelong learning társadalmi és gazdasági haszna: kutatás – fejlesztés – innováció.

Április-május folyamán ingyenes interaktív EPALE felhasználói képzéseket szerveznek. A képzések tervezés alatt állnak. Érdeklődni az epale@nive.hu e-mail címen lehet.

További programjaikat keressék az EPALE felületen. Itt a felhasználók által feltöltött szakmai eseményekről is tájékozódhatnak.

Utolsó módosítás: 2018.03.27.