Hír | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Civil szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

Október 14-16. között országszerte színes programokkal készültek az Erasmus+ projektmegvalósítók, hogy bemutassák eredményeiket az #ErasmusDays programsorozat keretében.

25 éves a Tempus Közalapítvány | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Civil szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

A Tempus Közalapítvány 1996 óta foglalkozik hazai és nemzetközi pályázati programok koordinálásával, képzések kidolgozásával és megvalósításával, valamint szakértői segítségnyújtással támogatja a magyar oktatási, képzési és ifjúsági szektort.

Rendezvény | Felsőoktatás

Regisztrálj az ingyenes Europass – Erasmus+ Karriernapra, ahol online előadások keretében szakemberek segítségével vezetünk végig az álláskeresés, felkészülés és karriertervezés lépésein!

Hír | Ifjúság, EU, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

Az Erasmus Napok keretében több mint 5600 különböző programot szerveznek október 14-15-16-án világszerte. Magyarországon 32 városban tartanak előadásokat, virtuális eseményeket, kiállításokat és szórakoztató programokat, hogy megmutassák az Erasmus+ program sokszínűségét.

Ösztöndíj | Felsőoktatás

Hamarosan lezárul a Campus Mundi ösztöndíjprogram, amelyben eddig már több mint ötezer magyar egyetemista vett részt. Jelenleg ez a legrugalmasabb feltételeket biztosító külföldi tapasztalatszerzést támogató lehetőség felsőoktatási hallgatók számára. A kifejezetten vidéki kötődésű pályázók támogatására fordítható összeg csaknem 1 milliárd forint.

Hír | Felsőoktatás

17 fő külföldi oktató 2021.09.27-10.01. között egy hétig vendégeskedett a 2021/2022. tanévben, fennállásának 60. évét jubiláló SZTE Mérnöki Karán. A CEEPUS napokon a szakmai rendezvények mellett az oktatásban is részt vettek a vendégek.

Hír | Felsőoktatás

A KRE IKT Kutatóközpontja és a KRE BTK Oktatásinformatikai Továbbképző Központja 2020 novemberében indította el Oktatásinformatika a felsőoktatásban című konferenciasorozatát. Az idei konferencia a járvány indukálta maradandó digitalizációs törekvéseket járja körbe plenáris előadások és kerekasztal-beszélgetés formájában, a közönség aktív részvételével.

25 éves a Tempus Közalapítvány | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Civil szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

Online vendégkönyvünkben örömmel fogadjuk partnereink üzeneteit, a közös munka, egy-egy kiemelkedő projekt, emlékezetes esemény, szakmai konferencia vagy továbbképzés kapcsán szerzett tapasztalatait!

25 éves a Tempus Közalapítvány | Ifjúság, Önkormányzatok, Felsőoktatás

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Tempus Közalapítvány a Fulbright Bizottsággal, a Nemzeti Ifjúsági Tanáccsal, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájával és a Doktoranduszok Országos Szövetségével.