Pályázóink hírei | Szakképzés, Felnőtt tanulás

2018 őszén indult útjára a The Sound of Business című projekt. A két éves futamidejű program, amely lassan a végéhez közeleg, számos hasznos információval segíti azokat a felnőtteket, akik vállalkozás indításában gondolkodnak, vagy azokat, akik már vállalkozók, de elmélyítenék az ismereteiket. A célcsoportba a munkakeresők és a felnőtt-képző intézmények is beletartoznak.

Kiadvány | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Civil szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

A Pályázati Pavilon 2020. őszi számának kiemelkedő témája az új Erasmus+ program, de olvashatnak a járványhelyzet hatásairól a projektekben, a klasszikus nemzetközi találkozókat felváltó online módszerekről, eszközökről, és a nemzetközi keretekben történő tanulás, tanítás, együttműködés hozadékairól is.

Hír | Szakképzés

Spanyol és lengyel partnerekkel dolgozott oktatásmódszertani segédanyagokon és az egészségügyi szervezeti kultúra fejlesztésén a SOTE Egészségügyi Menedzserképző Központja.

Hír | Szakképzés

CNC, gipsz, szálloda. Portugáliától Franciaországon át Berlinig faggattunk a szakképzésben tanuló Erasmus ösztöndíjasokat a tapasztalataikról.

Pályázat | Ifjúság, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

2021-ben indul az Erasmus+ program új szakasza. Milyen újdonságokat nyújt az Erasmus+ program a következő hét évben? Hogyan készülhetnek fel a pályázók az új programszakaszban való részvételre? Mit érdemes figyelembe venniük a magyar résztvevőknek?

Hír | Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

A Tempus Közalapítvány pályázatot hirdet a közalapítvány által kezelt pályázatok bírálatában való részvételre köznevelés, felsőoktatás, felnőtt tanulás és szakképzés területek valamelyikén dolgozó, tapasztalt szakemberek részére.

Rendezvény | Ifjúság, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

Hogyan térképezzük fel mentális egészségünk és jóllétünk állapotát? Mit tehetünk magunkért, másokért és a környezetünkért? Műhelymunkára várjuk a felsőoktatási, köznevelési, szakképzési, felnőtt tanulási és ifjúsági területen tevékenykedő szakértőket.

Pályázóink hírei | Szakképzés

A pandémia által okozott gazdasági környezetváltozás szinte minden vállalkozó életére hatással van. Nem beszélve arról, hogy az üzleti növekedéshez az innováció szinte elengedhetetlen bármely szektor esetén. A Kiválósági Díjjal kitüntetett FLOURISH – Szervezeti innováció elősegítése című Erasmus+ projekt és annak eredményei ebben nyújtanak segítséget.

Pályázóink hírei | Szakképzés

Csodás tortát készítettek a Váci SzC Petzelt József Technikum és Szakképző Iskola végzős cukrász tanulói!

Pályázóink hírei | Szakképzés, Köznevelés

Szegedi SZC Kőrösy József Közgazdasági Technikum az ErasmusDays programsorozat keretében kétnapos rendezvényt szervezett 2020 októbet 15-16-án.

Hír | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Civil szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

Az #ErasmusDays programsorozat keretében október 15-17. között, több mint 90 hazai eseménnyel mutattuk meg, hogy mit adott a program és a projektek a világnak.