Hír | Ifjúság, Szakképzés, Köznevelés

Közel háromszáz diák foglalta el a Felsőházi üléstermet november 24-én, hogy a Van beleszólásod! Parlamenti Ifjúsági Nap keretében képviselőket kérdezzenek az őket leginkább érdeklő kérdésekről.

Kiadvány | Szakképzés

A tanulók számára új távlatok nyíltak a multikulturális környezetben, miközben a turisztikai oktatás egy innovatív tananyaggal bővült. Galgóczy Évával, az Innováció és mobilitás a korszerű turisztikai képzésért című nívódíjas projekt koordinátorával beszélgettünk.

Eurodesk | Ifjúság, Szakképzés, Felsőoktatás

November 8-án rendezték meg az Európai Bizottság támogatásával működő Euroguidance, EPALE, Eurodesk, Europass hálózatok, valamint az EKKR Nemzeti Koordinációs Pont magyarországi képviselői a szakmai műhelynapot.

Rendezvény | Sport, Ifjúság, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

A Szegedi Tudományegyetem ad otthont november 8-tól 10-ig a Tempus Közalapítvány nemzetközi koordinátori találkozójának. A József Attila Tanulmányi és Információs Központban tartott megnyitón részt vett Lengyel Miklós, a Külgazdasági és Külügyminisztérium helyettes államtitkára, prof. dr. Széll Márta, az SZTE stratégiai rektorhelyettese és Bodrogi Richárd, a Tempus Közalapítvány főigazgatója.