Hír | Ifjúság, EU

Ezzel a kezdeményezéssel az Európai Unió arra törekszik, hogy a jövőre nézve több és jobb lehetőséget biztosítson a fiataloknak.

Hír | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Civil szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

Október 14-16. között országszerte színes programokkal készültek az Erasmus+ projektmegvalósítók, hogy bemutassák eredményeiket az #ErasmusDays programsorozat keretében.

25 éves a Tempus Közalapítvány | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Civil szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

A Tempus Közalapítvány 1996 óta foglalkozik hazai és nemzetközi pályázati programok koordinálásával, képzések kidolgozásával és megvalósításával, valamint szakértői segítségnyújtással támogatja a magyar oktatási, képzési és ifjúsági szektort.

Hír | Ifjúság, EU, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

Az Erasmus Napok keretében több mint 5600 különböző programot szerveznek október 14-15-16-án világszerte. Magyarországon 32 városban tartanak előadásokat, virtuális eseményeket, kiállításokat és szórakoztató programokat, hogy megmutassák az Erasmus+ program sokszínűségét.

Pályázóink hírei | Ifjúság

A Cromo Alapítvány Fiatal Mítoszírtók Erasmus+ projektje az álhírek ellen veszi fel a harcot. A projekt során eLearning tananyagot, kampányokat dolgoztak ki és ajánlásokat fogalmaztak meg a témában.

Pályázat | Ifjúság

A tanulmányút lehetőséget biztosít szakemberek és fiatalok egy csoportjának, hogy több társadalmi vállalkozással való közvetlen kapcsolatfelvétel és eszmecsere révén felfedezzék a budapesti és magyarországi társadalmi vállalkozói szektort.

25 éves a Tempus Közalapítvány | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Civil szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

Online vendégkönyvünkben örömmel fogadjuk partnereink üzeneteit, a közös munka, egy-egy kiemelkedő projekt, emlékezetes esemény, szakmai konferencia vagy továbbképzés kapcsán szerzett tapasztalatait!

Eurodesk | Ifjúság

Kimozdulnál az unalmas hétköznapokból, és inkább körbeutaznád Európát? Kíváncsi vagy, milyen Európai Uniós támogatások, pályázatok állnak nyitva előtted? Csatlakozz a Time to Move kampány rendezvényeihez, és megmutatjuk, hogyan indulhatsz el!

25 éves a Tempus Közalapítvány | Ifjúság, Önkormányzatok, Felsőoktatás

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Tempus Közalapítvány a Fulbright Bizottsággal, a Nemzeti Ifjúsági Tanáccsal, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájával és a Doktoranduszok Országos Szövetségével.

Pályázat | Ifjúság

Szeretnél tapasztalatot szerezni képzések szervezésében? Nemcsak hazai, de akár nemzetközi események megvalósításában is részt vennél? Érdekel az ifjúsági szektor? Csatlakozz!

Hír | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Civil szervezet, Köznevelés, Felsőoktatás

Lezárult az Európai Unió Erasmus+ programjának 2014-2020 közötti szakasza, amely magyar diákok, gyakornokok, oktatók és pedagógusok külföldi képzését, szakmai fejlődését is lehetővé tette. A 2021-ben indult új programciklusban az Erasmus+ forrásai csaknem megduplázódnak, így még többen kapcsolódhatnak be nemzetközi együttműködési és mobilitási projektekbe.