Miért minket válasszon?

1. A Közalapítvány nemcsak oktat, hanem a tapasztalatait adja át. A Képzőközpont nem csupán oktatja, hogyan lehet az EU-támogatásokat sikeresen felhasználni, hanem a hazai és EU-s közösségi programok pályáztató szervezeteként, valamint az oktatás nemzetköziesítésének hazai motorjaként jelentős nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkezik a projektmenedzsment és a legfrissebb oktatási módszerek területén. Célunk, hogy képzéseink által kiválóan felkészült szakemberek segítsék az európai uniós források minél sikeresebb és hatékonyabb felhasználását Magyarországon, valamint hogy hozzájáruljunk a pedagógusok módszertani megújulásához.

2. Specializált képzéseket nyújtunk - mindenkinek azt, amit ő szeretne. 2000-től kezdve a közszféra, ezen belül a közigazgatási, illetve a köz- és felsőoktatási intézmények munkatársainak továbbképzésére specializálódtunk, így az, amit megosztunk az ügyfeleinkkel, az a legnagyobb, leghosszabb piaci tapasztalatra épít ezen a területen. Szinte minden képzésünk egyedileg átalakítható, fejleszthető, módosítható - a megrendelő igényei szerint. Önnek csak értesítenie kell minket igényeiről!

3. Napi, élő kapcsolatban állunk a közigazgatási, közoktatási, és felsőoktatási intézmények dolgozóival, főiskolásokkal, egyetemistákkal, oktatási szakértőkkel. Képzési kínálatunk kialakításakor a célcsoportjaink körében végzett folyamatos igényfelmérésre építünk, így pontosan tudjuk, hogy a velünk dolgozó intézmények munkatársai milyen problémákkal néznek szembe.

4. Egyszerre több tucat érdeklődővel, ajánlatkérővel, illetve aktív ügyféllel dolgozunk együtt, és látunk bele a szervezetfejlesztési, képzési igényeikbe.

5. Adott pillanatban 10-20 válogatott oktatóval dolgozunk együtt, akik nem szakkönyvekből, külföldi trénerek anyagainak honosításából nyert tudást hoznak a képzéseinkre, hanem a napi gyakorlatukon alapuló, valódi, működő módszereket, hazai viszonyok között is bevált fogásokat / gyakorlatot.

6. A képzési egység munkatársai elkötelezettek a szakmai önképzésben. Olyan hazai és nemzetközi továbbképzésekre, szakmai konferenciákra járunk rendszeresen, ahol az európai oktatási trendek, módszertanok legfrissebb eredményeivel ismerkedünk meg, és építjük be azokat a napi munkánkba.

7. A Tempus Közalapítvány eddigi szakmai munkája, ismertsége lehetővé teszi azt, hogy az üzleti, állami és nonprofit szektor legelismertebb oktatói is örömmel dolgoznak együtt velünk akkor, amikor megkeressük őket a közös munka gondolatával. A különböző szektorokban gyakorlatot szerzett oktatók révén így olyanok is versenyképes tudáshoz juthatnak nálunk, akiknek egyébként nem lenne rá módjuk.

8. Tevékenységünk hatékonyságát mutatja, hogy intézményünk szervezésében már több mint 7000 fő képzése valósult meg, hazai minősített továbbképzések, országos képzési programok, illetve nemzetközi együttműködések keretében, köztük több mint 600 köztisztviselő szerzett nálunk tanúsítványt.

Az elmúlt néhány évben többek között az alábbi intézmények munkatársai vettek részt képzéseinken:

HungaroControlZrt., Magyar Államkincstár, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Honvédelmi Minisztérium, Pest Megyei Kormányhivatal, Alsómocsoládi Önkormányzat, Pesterzsébeti Családsegítő Központ, Magyar Nemzeti Múzeum, Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának Dékáni Hivatala, Pécsi Tudományegyetem, MTA Agrártudományi Központ, Budapesti Corvinus Egyetem, KLIK Budapest XIII. tankerület, MTA Természettudományi Kutatóközpont, Európai Bizottság Magyarországi Képviselete

Utolsó módosítás: .