Hatékony kommunikáció és prezentáció

Hatékony kommunikáció és prezentáció kurzus négyszemközti videós visszacsatolással. A 20 tanórás, csoportos tanácsadással egybekötött képzés során lehetősége nyílik prezentációs készségének fejlesztésére, önértékelésre.

Kiknek szól a képzés?

A tréninget mindazoknak ajánljuk, akik munkájuk és mindennapi életük során már szembesültek a hatékony információátadás fontosságával és esetleges nehézségeivel, így annak tudatos használatát a gyakorlatban is fejleszteni kívánják.

 

A képzés jellemzői

  • a résztvevők elsajátítsák az alapvető prezentációs, előadói, technikai készségeket;
  • a megszerzett ismeretek és készségek segítségével hatékonyan tudják a szóbeli kommunikációban képviselni a céges, illetve saját érdekeket, értékeket, üzeneteket, valamint
  • tökéletesítsék azokat az eszközöket, amelyek hatásossá tesznek egy előadást, és fejlesszék ezen eszközök tudatos használatát.

Továbbá:

  • A foglalkozások során az üzleti szektor gyakorlott trénerei segítik az Ön fejlődését, akik hosszú évek óta dolgoznak nagyvállalatok vezető munkatársainak, értékesítőinek személyes fejlesztésén.
  • Az alkalmak nagyon intenzívek, a rövid elméleti alapozások, a jó gyakorlatok bemutatása után a résztvevők rögtön átültethetik a gyakorlatba a hallottakat: ők maguk prezentálnak. A résztvevők prezentációit a trénerek videófelvételen rögzítik, majd egy külön térben személyes visszacsatolást adnak.
  • A képzést két tréner vezeti. A képzés során jó gyakorlatok bemutatását követően a résztvevők maguk is prezentálnak különböző témákban. A prezentációkat videófelvételre rögzítik, és azokat a résztvevők az egyik trénerrel személyesen elemzik. Így az esetleges hibák tudatosulnak és javításra kerülnek.
  • A képzés nyelve magyar vagy angol, a megbízó kérésétől függően.

 

Tanúsítvány:

A képzés sikeres elvégzését követően a Tempus Közalapítvány magyar-angol nyelvű tanúsítványt állít ki a résztvevők számára.

 

A kurzus a Nemzeti Munkaügyi Hivatal mint állami szakképzési és felnőttképzési szerv által engedélyezett felnőttképzési továbbképzés, melynek nyilvántartási száma E-000576/2014/D001. A nyilvántartásba vétel időpontja: 2014 augusztusa.

 

Utolsó módosítás: .