Projektmenedzsment képzés

Uniós pályázatok és projektek menedzselése az ötlettől a megvalósításig!

Tempus Közalapítvány Képzőközpontja jelenleg blended típusú képzések fejlesztésén dolgozik, amely a résztvevők számára előnyösen kombinálja az online tanulást és a részvételen alapuló, gyakorlatokra épülő képzési napokat. Célunk, hogy a projektkidolgozás fázisai (a tervezéstől a megvalósításon és az adminisztráción át a változásmenedzsmentig) témakörönként részletezve, otthoni önképzés formájában is elérhetők legyenek.

 

Kiknek szól a képzés?

A kurzusokon való részvételt azoknak javasoljuk, akik aktívan részt vesznek a pályázatok, projektek kidolgozásában és végrehajtásában, valamint azoknak a vezetőknek, akik át kívánják tekinteni a projektmenedzsment teljes folyamatát.

 

A képzés jellemzői

  • blended (kevert) típusú továbbképzés olyan tanítási-tanulási forma, amely ötvözi a tanfolyami kereteket és a távoktatást. A blended továbbképzéseken a jelenlét és az online tanulás aránya minden programban más és más.
  • A projektmenedzsment területét – terveink szerint – 7 témakörben dolgoznánk fel, melyekre külön-külön kurzusokat indítunk. A kurzusok időtartamáról és díjáról a fejlesztés későbbi szakaszában tudunk tájékoztatást adni.

 

Az általunk összeállított témakörök a következők:

1. A projekttervezés eszközei, módszerei
2. A projektmegvalósítás menedzsment és szakmai aspektusai
3. A projektek pénzügyeinek tervezése, közbeszerzés
4. Változásmenedzsment a projekt során
5. Menedzsment, szervezet, vezetés – a projektek vezetése és szervezeti integrálása
6. Adminisztrációs feladatok a projektekben
7. Az eredmények disszeminációja és hasznosítása

 

Kérjük, segítse a képzés fejlesztését az alábbi KÉRDŐÍV kitöltésével! Nagyon fontos a számunkra, hogy az Ön véleményét, javaslatait is beépíthessük a kurzusokba.

 

 

Utolsó módosítás: .