Pályázati Pavilon

2020. tavasz

2020 | Pályázati pavilon

A Pályázati Pavilon 2020 tavaszi számának központi témája a fenntarthatóság, emellett olvashatnak még önkéntességről, az alacsony végzettségű felnőttek tanulási lehetőségeiről, és az Erasmus+ Nívódíj idei nyertes projektjeiről.

Ízelítő a magazin tartalmából:

  • A fenntarthatóság több mint trendi téma, ezért került megvilágításba magazinunk legfrissebb számában Európa zöld jövője, az ifjúsági információszolgáltatás zöldülése és a fenntarthatóság az Erasmus+ projektekben.
  • Bemutatjuk a hazai felsőoktatási intézmények nemzetköziesítési törekvéseit, illetve tippeket adunk a mobilitás akadályainak legyőzésére.
  • Idén is Nívódíjat nyertek a legkiválóbb Erasmus+ projektek, a megvalósítókkal készült interjúkból pedig kiderül, hogy kik is ők és miért olyan különleges munkájuk.
  • Olvasóink inspirálódhatnak az elmúlt időszak legizgalmasabb projekttermékeiből, projekteredményeiből és megismerkedhetnek a mindennapokba gyorsan és egyszerűen beépíthető disszeminációs tippekkel, gyakorlati tanácsokkal.

Lapozza át online vagy töltse le saját példányát PDF formátumban (27,1 MB)!

Kedves Olvasó! 

Átlapozta már a Pályázati Pavilon legújabb, elektronikusan megjelent számát? Kérjük, töltse ki kérdőívünket, és mondja el, mi a véleménye róla!

Ezúttal is az volt a célunk, hogy egy szakmailag igényes, sokszínű és érdekes magazint állítsunk össze, amelyet elégedetten forgatnak az olvasók. A tervezéskor nem is sejtettük, hogy ez a szám a megjelenés után csak elektronikus formában áll majd rendelkezésükre, de reméljük, hogy online verzióban is szívesen olvassák.

Azért állítottuk össze az alábbi kérdőívet, hogy ebben megerősítést kapjunk, kitöltésével pedig abban is segít nekünk, hogy a jövőben is az olvasók igényeinek megfelelő magazint készíthessünk.

A kérdőív ezen a linken elérhető: https://forms.gle/55F2Zn9n6xJqwF5k7

Kitöltése 5-8 percet vesz igénybe, és személyes adatokra vonatkozó kérdést nem tartalmaz.

Amennyiben elégedett a magazinnal, kérjük, küldje el a linkjét ismerőseinek, kollégáinak is!
https://tka.hu/kiadvany/13608/palyazati-pavilon