Digitális Pedagógus Díj 2023

2024 | Kézikönyvek, módszertani gyűjtemények

A tanulás jövője - Együtt a fejlődés útján

A Tempus Közalapítvány szakmai fejlesztéseinek keretében a korábbi években nagy népszerűségnek örvendő Digitális Módszertár és Módszertani Ötletgyűjtemény ötvözésével jött létre a Módszertani Ötlettár. A tanulás jövőjének legújabb felülete az IKT eszközök kreatív használatával kapcsolatos ötletek tárhelye. Sajátossága, hogy tartalma valós pedagógiai gyakorlaton alapszik.

A Tempus Közalapítvány hosszú évek óta kiemelt figyelmet fordít a köznevelésben dolgozó pedagógusok szakmai-módszertani támogatására, az egymástól tanulás kultúrájának terjesztésére, és a jó pedagógiai gyakorlatok megosztására. Ennek megfelelően, az intézmény 2013 óta minden évben meghirdeti a Módszertani Ötlettár bővítését célzó felhívását.

A 2023-as felhívás alkalmával olyan projekteket és óraterveket vártunk, amelyek innovatívan, a pedagógiai célokat megfelelően támogatva vonják be a technikai eszközöket a tanórai vagy tanórán kívüli munkába. Szakértőink 47 feltöltött módszertani ötlet közül választották ki, hogy melyek kerüljenek be az adatbázisba, és melyek kapjanak Digitális Pedagógus Díjat.

Ismerje meg a 2023-ban díjazott 12 Digitális Módszertárba feltöltött ötletet és megvalósítóikat!

Olvassa el kiadványunkat online vagy töltse le PDF-ben!