REGISZTRÁLJA ESEMÉNYÉT ÉS MUTASSA MEG, MIT ADOTT A VILÁGNAK PROJEKTJE! 

Fontosnak tartja az európai közösséget és a szakmai kapcsolatok bővítését? Szeretné megmutatni másoknak is a projektjét? Ha a válasz igen, csatlakozzon a közös ünnepléshez, legyen szervező, ossza meg tapasztalatait és elért eredményeit másokkal is!

A nemzetközi Erasmus Napok keretében együtt ünnepeljük az Erasmus+ programot. A háromnapos programsorozat október 15-17. között zajlik, ahol minden projektmegvalósító szervezet megmutathatja magát, különféle események szervezésével: lehet információs nap, workshop, módszertani bemutató, flashmob, élménybeszámoló, vagy bármilyen rendhagyó megmozdulás a résztvevők bevonásával.

 Regisztrálja eseményét! 

Ha van egy jó ötlete, már regisztrálhatja is eseményét a következő űrlap kitöltésével. Csatlakozzon a magyarországi Erasmus Napok szervezőinek táborához és mutassa meg projektjét a világnak!

Kattintson ide a regisztrációs űrlap kitöltéséhez! >>

Regisztrálja eseményét minél hamarabb, hiszen a szeptemberben regisztrált szervezők plusz támogatásban részesülnek a szervezés során. 

 Milyen támogatásra számíthatnak az #ErasmusDays PLUSZ szervezői? 

  • kiadványokra
  • promóciós tárgyakra
  • szakmai előadóra az eseményen
  • online kommunikációs esztköztárra
  • felkészítő webináriumra

 Mi történik az #ErasmusDays felkészítő webináriumon? 

  • mindent megtudhat az idei Erasmus Napokról,
  • inspiráló példákat ismerhet meg az előző évek eseményeiből,
  • szervezési és kommunikációs tippeket kaphat,
  • bemutatjuk azokat a lehetőségeket, amelyekkel a Tempus Közalapítvány támogatja a szervezőket (kommunikációs csomag, promóciós tárgyak, online népszerűsítés, szakmai előadó)
  • a szervezés során hasznos eszközöket ismerhet meg,
  • és egy támogató közeg részese lehet, ahol úgy érezheti, hogy van kihez fordulni a kérdéseivel és, hogy egyáltalán nincs egyedül a szervezés során,
  • ráadásul megismerkedhet a többi szervezővel, projektmegvalósítóval is. 

 

Kattintson ide a regisztrációs űrlap kitöltéséhez! >>

A kitöltött űrlap alapján a Tempus Közalapítvány munkatársai töltik fel eseményét a nemzetközi erasmusdays.eu oldalra, így ezen a felületen nem kell külön regisztrálnia. Egy intézmény vagy szervezet több eseményt is regisztrálhat.

Mi legyen a téma?

Az #ErasmusDays főbb témái közé tartozik 2020-ban a távoktatás, a környezetvédelem, az egészség, a szolidaritás és a társadalmi inklúzió. Ugyanakkor ebben az évben kiemelt szerepet kap a lezárás, összegzés is, mivel véget ér az Erasmus+ hét éves, jelenlegi ciklusa.

Az eseményével és projektjével bemutathatja, hogy milyen értéket adott és milyen hatással volt a világra az Erasmus+ program!

 Erasmus Napok online is! 

Bízunk abban, hogy októberben akár személyesen is találkozhatunk a rendezvényeken, de ha a helyzet úgy kívánja, akkor az online térben szervezzük meg az Erasmus Napokat, és ide (is) várjuk az online eseményeket, tartalommegosztásokat. Reméljük, hogy sok eseménynek és intézménynek kedvez az, hogy az interneten keresztül is bekapcsolódhatnak az érdeklődők – így még szélesebb közönséghez juthatnak el a projekt eredményei.

CSATLAKOZZON AZ ERASMUS NAPOK PROGRAMSOROZATHOZ, ÜNNEPELJE VELÜNK AZ ERASMUS+ PROGRAMOT ÉS EURÓPÁT!

Regisztrálja #ErasmusDays eseményét IDE kattintva! >>
(A jelentkezési űrlap kitöltése körülbelül 20 percet vesz igénybe.)

 Ne feledje: amennyiben szeptemberben regisztrálja eseményét, plusz támogatásban részesül és felkészítő webináriumon vehet részt! 

Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az erasmusdays@tpf.hu email címen!

Utolsó módosítás: 2020.09.22.