RÉSZTVEVŐ VAGYOK

Ünnepelje velünk az Erasmus+ programot és látogasson el vagy csatlakozzon be online az #ErasmusDays eseményeire! Október 15-17. között országszerte több mint 70 rendezvényen várják a programban részt vevő intézmények, szervezetek!

Idén október 15. csütörtöktől egészen október 17. szombatig tart az #ErasmusDays programsorozat, amelynek keretében az Erasmus+ programot és Európát ünnepeljük együtt. 

 Vegyen részt az eseményeken! 

A tavalyi eseménysorozathoz hasonlóan idén is minden oktatási szektor intézményei megtalálhatók - az egyetemektől kezdve a köznevelési és szakképzési intézményeken át, civil szervezetek is készülnek izgalmas programokkal országszerte. 

Információs napok, workshopok, vetélkedők, kvízfeladatok, játékok, közös növény ültetés és flashmobok kerülnek megrendezésre - amelyek során érdeklődhet az Erasmus+ program nyújtotta lehetőségekről, élménybeszámolókat hallgathat meg és mások projekteredményiből inspirálódhat. Fotókiállítás, zene, videó, sőt digitális szabadulószoba fokozza a hangulatot több helyszínen is a rendezvények alatt.

 Csatlakozzon online! 

A legtöbb idei eseménybe a online térben is bekapcsolódhat, az eseményeknél találhat további információt a megvalósítás formájáról és, hogy mely programokon vehet részt digitális formában is. Ha csatlakozik az  Erasmus Napok 2020 Facebook eseményhez , akkor naprakész információt szerezhet a programokkal kapcsolatban. 

>> A több mint 70 érdekes esemény közül régiók szerint válogathat honlapunkon az "Események listája" menüpont alatt

 Ossza meg az eseményeket vagy történetét! 

Ha nem tud ellátogatni személyesen az eseményekre, akkor sem marad ki a közös ünneplésből: a közösségi média segítségével részese lehet az Erasmus Napoknak. Ossza meg kedvenc Erasmus+ fotóját, mesélje el történetét online, vagy mutassa be projektjét kedvenc közösségi média platformján az #ErasmusDays hashtaget használva!  

 

CSATLAKOZZON AZ ERASMUS NAPOK PROGRAMSOROZATHOZ, ÜNNEPELJE VELÜNK AZ ERASMUS+ PROGRAMOT ÉS EURÓPÁT!

Utolsó módosítás: 2020.09.22.