Magyarország Kulturális és Innovációs Minisztériuma megbízásából a Tempus Közalapítvány pályázatot hirdet ösztöndíjra a szülőföldi felsőoktatási tanulmányok támogatása céljából a 2023/2024. tanévben, külhoni felsőoktatási alap/osztatlan-magiszteri/specialista vagy doktori képzésben részt vevő ukrán/román/szlovák/horvát/szerb állampolgárságú, magyar nemzetiségű személyek számára.

Szülőföldi tanulmányi támogatás ösztöndíjpályázat

Az egyes régiókra vonatkozó pályázati kiírások tartalmazzák az adott régióban előírt feltételeket. A kiírással egyidőben a pontozási rendszerek is megtekinthetőek minden régióra vonatkozóan.

Horvátország

Románia

Szerbia

Szlovákia

Ukrajna

 

A pályázati ablak 2024. január 22-én 8.00 órától (CET) 2024. február 21-én 17.00 óráig (CET) kerül megnyitásra, ebben az időszakban tudják pályázataikat feltölteni, menteni és benyújtani.

 

A pályázatok beadásának módja

Pályázni a TKA, mint Támogató által biztosított elektronikus úton a TKA honlapján Pályázat (tpf.hu) lehet, a pályázatnak és a kategóriának megfelelő elektronikus pályázati adatlapon.

A pályázat leadási határideje: 2024. február 21., 17:00 óra (CET)

 

A pályázati felülettel kapcsolatos informatikai kérdésekben a Tempus Közalapítványhoz forduljanak a projektiroda@tpf.hu e-mail címen, szakmai kérdésekben a kiírásokban rögzített regionális irodákhoz (elérhetőségük a Pályázati Kiírásban megtalálható) vagy a Tempus Közalapítványhoz forduljanak segítségért.

Utolsó módosítás: 2024.01.18.