Pályázat CEEPUS hálózatok számára koordinációs találkozók szervezésére és megvalósítására.

Ceepus koordinációs találkozók

Kedves Érdeklődő, kedves jövőbeli pályázó!

Elindult az új CEEPUS weboldal. A programban együttműködni kívánó felsőoktatási intézmények, valamint egyéni mobilitásra pályázó hallgatók és oktatók számára szóló dokumentumok és aktualitások az új weboldalra kerültek át.

Látogasson el az új weboldalunkra és tekintse meg a legfrissebb információkat a koordinációs találkozókkal kapcsolatban a ceepus.hu/ceepus-koordinacios-talalkozok oldalon!

A koordinációs találkozók célja:

A CEEPUS program keretében bejövő hálózati és partnerkoordinátorok koordinációs találkozón való részvételének támogatása. Koordinációs találkozó alatt olyan 2-3 napos szakmai programot értünk, mely során a hálózatban részt vevő koordinátorok a hálózat működésével kapcsolatos kérdéseket vitatnak meg. 

A pályázat benyújtására jogosultak köre:

A pályázat benyújtására az adott tanévben nyertes, tartaléklistás, elutasított vagy pályázat benyújtását megkezdett CEEPUS hálózatok magyar partneregységei (Participating Unit) jogosultak.

Az aktuális felhívás és a pályázati dokumentumok ezen a linken érhetők el: https://tka.hu/palyazatok/607/palyazati-dokumentumok

Utolsó módosítás: 2023.09.08.