Pályázat nyertes vagy tartaléklistás CEEPUS hálózatok számára speciális kurzusok (nyári egyetemek, intenzív programok) szervezésére és megvalósítására.

Ceepus speciális kurzusok

Kedves Érdeklődő, kedves jövőbeli pályázó!

Elindult az új CEEPUS weboldal. A programban együttműködni kívánó felsőoktatási intézmények, valamint egyéni mobilitásra pályázó hallgatók és oktatók számára szóló dokumentumok és aktualitások az új weboldalra kerültek át.

Látogasson el az új weboldalunkra és tekintse meg a legfrissebb információkat a speciális kurzusok találkozókkal kapcsolatban a ceepus.hu/ceepus-specialis-kurzusok oldalon!

A speciális kurzusok célja:

A meglévő CEEPUS hálózati partnerség keretében külföldi partnerintézmények hallgatóinak és oktatóinak támogatása magyarországi székhelyű speciális kurzuson. Speciális kurzusok alatt olyan minimum 6 napos szakmai programot értünk, pl. nyári egyetemek, intenzív programok, mely során a résztvevők egy adott témán belül ismereteiket bővítik, tapasztalatot cserélnek.

A pályázat benyújtására jogosultak köre:

A pályázat benyújtására az adott tanévben nyertes vagy tartaléklistás CEEPUS hálózatok magyar partneregységei (Participating Unit) jogosultak.

Az aktuális felhívás és a pályázati dokumentumok ezen a linken érhetők el: https://tka.hu/palyazatok/607/palyazati-dokumentumok

 

Utolsó módosítás: 2023.09.08.