ERASMUS+ PÁLYÁZATÍRÓ SZEMINÁRIUM - FELNŐTT TANULÁSI MOBILITÁSI PÁLYÁZATOK – BUDAPEST

Ismerje meg az Erasmus+ mobilitási pályázatokat! Hatékony projekttervezés, pályázati dokumentáció, pénzügyi és adminisztrációs szabályok - felnőtt tanulási projektekre fókuszálva.

Időpont: 2018.12.06. (csütörtök) 9:30 - 16:00
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (6. emelet Brüsszel terem)

Szemináriumaink a 2019-es mobilitási pályázatok elkészítésében nyújtanak praktikus segítséget leendő pályázóinknak.

A felnőtt tanulási mobilitási pályázatok felnőttkori tanulással foglalkozó szervezetek munkatársainak szakmai fejlődését támogatják nemzetközi tanulmányutakkal. A felnőttkori tanulás, melyhez az adott munkatársak hozzájárulnak, történhet formális, nem formális és informális keretek között, amennyiben általános készségfejlesztésre (pl. alapkészség fejlesztés) és nem munkakör betöltésére jogosító képzésre irányul. Nem tartozik a felnőtt tanulási pályázatok körébe például a pedagógus továbbképzés (köznevelés), a hazai értelmezés szerinti szakmai végzettséget adó felnőttképzés (szakképzés). További segédlet a felnőttkori tanulás értelmezéséhez ide kattintva érhető el.

  • pályázatíró szeminárium célja, hogy a pályázók átfogó képet kapjanak az Erasmus+ felnőtt tanulási mobilitási pályázattípusról, megismerkedjenek a pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal.
  • Munkatársaink praktikus segítséget nyújtanak a pályázóknak: bemutatjuk a pályázat lényegi elemeit, a támogatandó projekt tervezésétől kezdve a praktikus információkig, mint például a költségtervezés vagy az űrlapok kitöltése.
  • rendezvény interaktív, az előadások mellett kiscsoportos munkában, közösen gondoljuk át a legfontosabb kérdéseket, ami hazatérve nagyban megkönnyíti majd a pályázatok megírását.

Időpont és helyszín:

2018. december 6.

(csütörtök) 10:00 - 16:00

BUDAPEST

Tempus Közalapítvány 
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (6. emelet, Brüsszel terem)
Elérhetőségek és térkép

A tervezett program:

9:30-10:00 Érkezés, regisztráció
10:00-12:30
12:30-13:15 Ebédszünet
13:15-16:00

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges az alábbi űrlap kitöltésével. 

A regisztráció határideje: 2018. december 5. 12 óra.

A rendezvény ellátást nem tartalmaz.

A 2019. évi pályázati kiírás várhatóan november elején jelenik meg. Addig is a 2018-as pályázati felhívás és dokumentumok, melyek ide kattintva elérhetőek a honlapunkon, támpontot adhatnak a tervezéshez.

Budapesten november 28-án is tartottunk pályázatíró szemináriumot, melynek tartalma megegyezett jelen rendezvény tartalmával. 

Utolsó módosítás: 2018.12.14.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány