Angol nyelvű szakmai tréning felsőoktatásban dolgozók részére

A tréning a felsőoktatási intézmények azon munkatársainak, oktatóinak szól, akik munkájuk során nemzetközi ügyekkel, nemzetköziesítési folyamatokkal kerülnek kapcsolatba, és nemzetközi hallgatókkal, partnerekkel dolgoznak. Téma: Internationalisation at home

Időpont: 2018.12.12. 2018.12.13.
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.

A képzés szakmai megvalósítója: Academic Cooperation Association
Szervező: Tempus Közalapítvány

A résztvevők számára a tréningen történő részvétel térítésmentes. A részvételből adódó esetleges utazási- és szállásköltség a résztvevőket terheli.

Résztvevők létszáma: 20-25 fő

(Egy intézményből több jelentkezés is lehetséges, azonban az egyenlő hozzáférés elve alapján túljelentkezés esetén egy intézményből egy résztvevőnek tudunk csak helyet biztosítani.)

Jelentkezési határidő: 2018. október 31. 12:00 

További információ:
Mester-Takács Tímea
Email: timea.takacs@tpf.hu
Telefon: +36 1 237-1300 / Mellék: 206

Utolsó módosítás: 2018.10.25.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány