Nemzetközi alumni stratégia a felsőoktatási intézményekben

A Tempus Közalapítvány szeretettel meghívja Önt és intézményének alumni munkatársait, valamint külföldi hallgatókkal foglalkozó nemzetközi koordinátorait soron következő képzésünkre.

Időpont: 2018.11.06. 10.00-15.00
Helyszín: Tempus Közalapítvány (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1., 6. emelet)

Térkép

Tematika

A képzés témája a nemzetközi alumni stratégia kialakítása és megvalósítása, amely témára az utóbbi hónapokban a legnagyobb igény mutatkozott a felsőoktatási intézményektől kapott visszajelzésekben. Mivel nagyon sok magyar felsőoktatási intézmény a nemzetközi alumni kapcsolatok kialakítási fázisában áll, így a téma kiemelkedően hasznos lehet.

Célunk, hogy külföldi előadó bevonásával, egy gyakorlatorientált képzéssel, külföldi jó gyakorlatokat megismertetésével segíthessük az intézményekben zajló nemzetközi alumni hálózatok kialakítását és sikeres működtetését.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvény nyelve angol.

Előadó

Sam Davies a University of Brighton Jótékonysági és Alumni Elköteleződés Irodájának igazgatója (Director of Philanthropy and Alumni Engagement Office). Emellett a CASE (az egy egyik legnagyobb alumni kapcsolatokkal és az ehhez tartozó kommunikációval, fejlesztéssel, marketinggel foglalkozó szervezet a világon) szakértői központjának rendszeres önkéntes előadója, képzője. Sam tapasztalata az alumni irodák kezdetektől való felépítésében, az adománygyűjtés és az alumni elköteleződés témájában egyedülálló.

Kettős pozíciójából kifolyólag rendkívül hasznos gyakorlati tanácsokkal láthatja el a képzés résztvevőit, hogy miként építhetnek fel intézményi szintű nemzetközi alumni ügyekkel foglalkozó szervezeti egységet, amely sikeresen és hatékonyan működik.

Részletes programterv

09:30 – 10:00 Regisztráció
10:00 – 10:20 Köszöntők, bevezetés
10:20 – 10:50 Résztvevők rövid bemutatkozása
11:00 – 12:00 Sam Davies előadása (How should we start?)
12:00 – 13:00 Szendvicsebéd
13:00 – 14:30 Műhelymunka Sam Davies vezetésével (How to write a strategy?)
14:30 – 15:00 Kérdések, válaszok - zárás


Jelentkezés

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényünk ingyenes, azonban a részvétel regisztrációhoz kötött!

A jelentkezések elfogadása regisztráció sorrendjében történik, mivel a férőhelyek száma korlátozott. A regisztrációról a rendezvény előtt megerősítő emailt fogunk küldeni.

Részvételi szándékát kérjük, október 31-ig jelezze számunkra az alábbi űrlapon.

A képzésen egy alumni iroda több munkatársa, illetve több nemzetközi koordinátor is részt vehet, viszont kérjük, hogy minden munkatárs külön űrlap kitöltésével regisztráljon!

Sam Davies előadása innen letölthető.

Utolsó módosítás: 2018.11.12.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány