Digitális Konferencia 2018

2018. november 24-én (szombaton), az ELTE PPK-n ismét megrendezésre kerül a Digitális Konferencia.

Időpont: 2018.11.24.
Helyszín: ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar (1075 Budapest, Kazinczy u. 23-27.)

Fókuszban: A tanárok együttműködése és hálózatai

  • Miért van szükség a hálózatosodás és a tanári kollaboráció megvalósítására a digitális térben?
  • Milyen előnyökkel jár a széleskörű együttműködés, és milyen feltételek, eszközök szükségesek a megvalósításhoz?
  • Milyen új eszközök könnyítik meg a digitális térben a tanári együttműködést? Hogyan támogatják ezek a tanárok egymás közötti tudásmegosztását?
  • Milyen partnerkapcsolatok és mentori lehetőségek állnak rendelkezésre a pedagógusok szakmai fejlesztéséhez a tanulás digitális támogatásában?  Miként köthetők össze és szervezhetők hálózattá a hatékonyan működő szakmai műhelyek, szervezetek?
  • Milyen – részben kihasználatlan – lehetőségek és milyen buktatók rejlenek az információk korlátlan áramlásában?

A Digitális Konferencia 2018 szakmai programja ide kattintva elérhető>>

 

REGISZTRÁCIÓ MEGERŐSÍTÉSE

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy erősítse meg regisztrációját a rendezvényre és programjainkra!

Az alábbi űrlap segítségével 2018. november 21-én, éjfélig véglegesíthetik részvételi szándékukat a 2018. november 24-én (szombaton) megrendezésre kerülő Digitális Konferencia 2018 programjára. A programról további információk a digitalispedagogus.hu oldalon lesznek elérhetőek.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a résztvevők a konferenciára való jelentkezésükkel egyidejűleg hozzájárulnak ahhoz, hogy a rendezvényen fényképek és videók készülnek, amelyek utólag kikerülnek a rendezvény honlapjára is.

Szeretettel várjuk rendezvényünkön!

Üdvözlettel: a szervezők
digitalispedagogus.hu

Utolsó módosítás: 2018.11.22.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Köszönjük hogy megerősítette regisztrációját, hamarosan részletes tájékoztatót küldünk a rendezvénnyel kapcsolatos tudnivalókról.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány