Erasmus+ Pályázatíró szeminárium - Felnőtt tanulási stratégiai partnerségek

A felnőtt tanulási stratégiai partnerségek pályázattípus célja az egymástól tanulás, a jó gyakorlatok cseréje, a nemzetközi együttműködések megalapozása és kibővítése, az innovációk fejlesztésének, átvételének vagy alkalmazásának támogatása intézményi, helyi, regionális, nemzeti vagy európai szinten.

Időpont: 2019.01.30. 10:00-tól
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest. Kéthly Anna tér 1. (Green Point irodaház, 6. emelet), Brüsszel terem

A pályázatok beadási határideje: 2019. március 21. déli 12:00 (brüsszeli és budapesti helyi idő szerint)

A rendezvény gyakorlati ismeretekkel segíti a pályázókat a pályázati anyag kidolgozásában. Fontosnak tartjuk, hogy minden új és régi pályázó intézmény átfogó képet kapjon az Erasmus+ Stratégiai partnerségek pályázattípusról, megismerkedjen a 2019. évi pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal. A rendezvény során előadásokkal és csoportos munkával is segítjük a résztvevők tájékozódását.

A rendezvény programja hamarosan elérhető lesz ezen az oldalon.

A pályázatíró szemináriumon való részvételhez ajánlott, hogy a résztvevők ismerjék a 2019-es Erasmus+ útmutató stratégiai partnerségekre vonatkozó részeit.

A stratégiai partnerségi  felnőtt tanulási pályázatíró szemináriumok időpontjai:

Mindkét napon azonos témákat dolgozunk fel.

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges az alábbi űrlap kitöltésével.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők


Nyújtott-e be korábban pályázatot Erasmus+ programban?*
Ha igen, milyen pályázattípusban?
Ha igen, melyik szektorban?Ha igen, milyen szerepben?
Tervez Erasmus+ pályázatot benyújtani 2019-ben?*
Van projektötlete?*
Ha igen, milyen típusú projektben gondolkodik?
Van kérdése a horizontális vagy szektorspecifikus prioritásokkal kapcsolatban?*
Van egyéb kérdése?


Honnan értesült rendezvényünkről?*
Kér igazolást a részvételről?*
A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2018.12.03.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány