Európa a polgárokért pályázatíró szeminárium

A Tempus Közalapítvány Európa a polgárokért pályázatíró rendezvényt szervez.

Időpont: 2019.01.16. (szerda) 13:00-15:30 óráig
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
  • Melyek a pályázatok bírálatának szempontjai?
  • Hogyan kell benyújtani a pályázatot?
  • Mire kell figyelni az űrlap kitöltésekor?

Ezekre a kérdésekre is keressük a választ a délután zajló, gyakorlati információkra fókuszáló pályázatíró rendezvényen. Szó lesz a pályázatok értékelésének szempontjairól, a pályázatok benyújtásának menetéről, a pályázati dokumentumokról, valamint az űrlap kitöltéséhez kapcsolódó hasznos tanácsokról.

A rendezvényre szeretettel várjuk települések, városok, helyi és regionális állami hatóságok, testvérvárosi bizottságok, helyi önkormányzatokat képviselő nonprofit szervezetek, civil társadalmi szervezetek, valamint oktatási, kulturális és kutatóintézetek képviselőit. Vagyis mindazokat, akik pályázatot nyújthatnak be az Európa a polgárokért programban.

Tervezett program:

12:30 - 13:00 Regisztráció
13:00 - 13:30 Európa a polgárokért – bírálati szempontok
13:30 - 14:15 A pályázat benyújtása
14:15 - 14:35 Pályázati űrlap – tippek, tanácsok a kitöltéshez
14:35 - 15:00 Kérdések, válaszok

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Ugyanezen a napon, 2019. január 16-án délelőtt információs napot tartunk az Európa a polgárokért programhoz kapcsolódva, a pályázati lehetőségekről és a program változásairól, újdonságairól. A délelőtti rendezvényre reigsztrálni és a részletes programot elérni ide kattintva lehet.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Nyújtott már be pályázatot az Európa a polgárokért programban?*A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2018.11.27.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány