Európa a polgárokért információs és pályázatíró nap

A Tempus Közalapítvány információs napot szervez az Európa a polgárokért programról, külön kiemelve a városok hálózatai projekteket.

Időpont: 2019.02.06. (szerda) 10:00-12:30 óráig
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
  • Melyek a program új pályázati határidői?
  • Milyen célkitűzései és prioritásai vannak?
  • Mire kell figyelni a pályázat előkészítése során?
  • Hogyan lehet elkerülni a leggyakoribb hibákat?
  • Melyek a pályázat benyújtásának lépései?

Ezekre a kérdésekre is keressük a választ a pályázati információs napon, ahol a városok hálózatai projektekkel - vagyis azzal a pályázattípussal, amely következő beadási határideje március eleje - kiemelten is foglalkozunk. Emellett szó lesz az Európa a polgárokért program felépítéséről, újdonságairól, általános és kiemelt célkitűzéseiről, különös figyelmet fordítva a 2019-re vonatkozó megújult pályázati határidőkre és prioritásokra. A főként gyakorlati információkra fókuszáló rendezvények során a korábban megvalósított jó példák és módszertani ötletek bemutatására, valamint a pénzügyi tudnivalók ismertetésére is sor kerül.

A rendezvényen a pályázat összeállításával és benyújtásának menetével is foglalkozunk; a pályázatok elbírásálásnak szempontjairól, a pályázat benyújtásának menetéről, valamint az űrlap felépítéséről is hangzik el információ.

A rendezvényre szeretettel várjuk települések, városok, helyi és regionális állami hatóságok, testvérvárosi bizottságok, helyi önkormányzatokat képviselő nonprofit szervezetek, civil társadalmi szervezetek, valamint oktatási, kulturális és kutatóintézetek képviselőit. Vagyis mindazokat, akik pályázatot nyújthatnak be az Európa a polgárokért programban.

Tervezett program:

9:30 - 10:00 Regisztráció
10:00 - 11:30 Európa a polgárokért alapvetések (városok hálózatai projektek) és bírálati szempontok
11:30 - 11:50 Pénzügyi tudnivalók
11:50 - 12:20 A pályázat benyújtása
12:20 - 12:45 A pályázati űrlap (felépítés, tippek a kitöltéshez)
12:45 - 13:00 Kérdések, válaszok

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

HÁTTÉR INFORMÁCIÓ:

Városok hálózatai: azon településeknek és szervezeteknek nyújt támogatást, melyek hosszú távú együttműködésben dolgoznak együtt egy közös témán, hálózatokat hozva létre, ezáltal is növelve az esélyét egy fenntartható együttműködésnek.

A korábban ugyanerre a napra, délutánra meghirdetett pályázatíró szemináriumot összevonjuk a délelőtti információs nappal, az eredetileg délutánra tervezett témákról (bírálati szempontok, a pályázás menete, pályázati űrlap) szó lesz a délelőtt során.

Utolsó módosítás: 2019.02.08.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány