PÁLYÁZATÍRÓ SZEMINÁRIUM – ERASMUS+ FELSŐOKTATÁSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK

Közös curriculum kidolgozására szeretnének pályázni partnereikkel? A munkaerőpiaci igényeknek való megfelelés biztosítása érdekében közös tanulmányi programok és közös tantervek kidolgozását tervezik partnereikkel? Szeretnék a tanulási módok nagyobb választékát használni? Innovatív oktatásfejlesztő ötlettel rendelkeznek? Ha a fenti kérdések közül legalább egyre igen a válasza, a Tempus Közalapítvány Önt is várja az Erasmus+ felsőoktatási stratégiai partnerségek keretében szervezett pályázatíró szemináriumra.

Időpont: 2019.01.21. 10.00-16.00
Helyszín: Tempus Közalapítvány 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (Green Point irodaház, 6. emelet)

Az Erasmus+ programot Magyarországon koordináló Tempus Közalapítvány a felsőoktatási szektorban tervezett stratégiai partnerségek pályázattípushoz kapcsolódóan pályázatíró szemináriumot szervez. A rendezvényen áttekintjük a pályázat megírásához szükséges legfontosabb tudnivalókat, bemutatjuk a pályázati űrlapot és mellékleteit, nyertes pályázók tapasztalatait hallgatjuk meg illetve megválaszoljuk a pályázók kérdéseit.

A rendezvény gyakorlati ismeretekkel segíti a pályázókat a pályázati anyag kidolgozásában. Fontosnak tartjuk, hogy minden új és régi pályázó intézmény

  • átfogó képet kapjon az Erasmus+ Stratégiai partnerségek pályázattípusról,
  • megismerkedjen a 2019. évi pályázati dokumentációval,
  • pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal.

A rendezvény során előadásokkal és csoportos munkával is segítjük a résztvevők tájékozódását.

KINEK SZÓL EZ A NAP?

A pályázatíró szemináriumon való részvétel előfeltétele, hogy a résztvevők előzetes ismeretekkel rendelkezzenek a 2019-es Erasmus+ Pályázati útmutató vonatkozó részeit illetően.

A szemináriumra kizárólag azok jelentkezését várjuk, akik már kész projekttervvel rendelkeznek és a pályázat benyújtásához várnak segítséget. Kérjük, hogy a jelentkezés alkalmával foglalja össze röviden a projekttervet, illetve küldje el nekünk a felmerült kérdéseit.

További hasznos linkek:

A Tempus Közalapítvány munkatársai a tavalyi évben „A motivációtól az ötletig – a pályázattervezés mérföldkövei”, valamint „Az ötlettől a projektig – a pályázattervezés mérföldkövei” címmel bevezető rendezvényeket tartottak annak érdekében, hogy a pályázatok az eddigieknél jobban illeszkedjenek a program elvárásaihoz és a felhívásban megfogalmazott európai uniós célokhoz és stratégiákhoz. A rendezvények előadásainak anyagai a honlapunkon, a rendezvények menüpont alatt elérhetők el. Segítséget nyújthatnak a pályázat előkészítésében.

Erasmus+ Programme Guide 2019

Hivatalos pályázati felhívás

A pályázattípus további részletei és értékékelési szempontjai

Pályázati dokumentumok 2019

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de 2019. január 15-ig elküldött előzetes regisztráció szükséges.

A szemináriumon résztvevők száma korlátozott, 70 jelentkezőnek tudunk helyet biztosítani. Túljelentkezés esetén fenntartjuk a jogot, hogy azon résztvevőket fogadjuk, akik már konkrét projektötlettel rendelkeznek. Jelentkezése elfogadásáról vagy elutasításáról e-mailben visszajelzést küldünk.

A rendezvény vendéglátást nem tartalmaz, az épület földszintjén étterem üzemel.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy regisztrálni csak a weboldalon lehet, e-mailben küldött regisztrációkat nem tudunk elfogadni!


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Intézmény neve*

Kar vagy intézet neve*

Pozíció / Milyen szerepet tölt be intézményében?*

Volt már beadott Erasmus+ Stratégiai Partnerségek pályázatuk koordinátorként?*




Volt már beadott Erasmus+ Stratégiai Partnerségek pályázatuk partnerként?*




Melyik szektorban pályáztak már Stratégiai partnerségek pályázattípusban?*






Van már nyertes Erasmus+ Stratégiai Partnerségek projektjük?*




Kérjük, foglalja össze röviden projekttervüket!*


Kérjük, ha vannak előzetes kérdései, írja le röviden!

A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.



Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2018.11.27.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány