Erasmus+ Jean Monnet tevékenységek pályázatíró szeminárium

Az Erasmus+ programot Magyarországon koordináló Tempus Közalapítvány az Erasmus+ Jean Monnet tevékenységek pályázattípushoz kapcsolódóan pályázatíró szemináriumot szervez. A rendezvényen áttekintjük a pályázat megírásához szükséges legfontosabb tudnivalókat, bemutatjuk a pályázati űrlapokat és mellékleteket, illetve megválaszoljuk a pályázók kérdéseit.

Időpont: 2019.01.15. (kedd) 10:00 – 14:30 óra
Helyszín: Tempus Közalapítvány 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (Green Point irodaház, 6. emelet)

Térkép

Európai Uniós témájú területen tevékenykednek és nyújtanának be pályázatot? Elő szeretnék mozdítani az Európai Unióról szóló tudományos, politikai és társadalmi diskurzust?

Az Erasmus+ Jean Monnet tevékenységekhez kapcsolódóan már elérhetők a pályázati részletek a 2019-es Erasmus+ Programme Guide-ban.

Program: (az előadások prezentációi a linkeken elérhetők)

A pályázatokról részletesebb információt a brüsszeli Végrehajtó Ügynökség oldalain találhat:

Pályázati határidő: 2019. február 22.

A szemináriumra kizárólag azok jelentkezését várjuk, akik már kész projekttervvel rendelkeznek és a pályázat benyújtásához várnak segítséget. Kérjük, hogy a jelentkezés alkalmával jelölje meg, hogy mely pályázattípus érdekli, illetve küldje el részünkre a felmerült kérdéseit.

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni 2019. január 11-ig lehet.

A rendezvény vendéglátást nem tartalmaz.

Kérdések esetén forduljon Széll Adriennhez az adrienn.szell@tpf.hu e-mail címen.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy regisztrálni csak ezen az oldalon lehet, e-mailben küldött regisztrációkat nem tudunk elfogadni!

Utolsó módosítás: 2019.01.22.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány