Last minute konzultációs nap - ERASMUS+ vegyes intézményi összetételű KÖZNEVELÉSI stratégiai partnerségek

A konzultáció NEM az iskolai, óvodai partnerségi pályázat beadását tervező intézmények részére szól!

Időpont: 2019.03.06. (szerda) 9:30 és 17:00 között előre választott 45 perces időintervallumban
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (Green Point irodaház, 6. emelet, Athén terem)

Térkép

Az ERASMUS+ vegyes intézményi összetételű KÖZNEVELÉSI stratégiai partnerségek (KA201) keretében 2019. március 21-i határidőig pályázni kívánó szervezetek számára last minute konzultációs napot szervezünk.

Várjuk azokat a projektcsapatokat, akiknek a projekttervezést segítő rendezvényeinket követően további kérdéseik merültek fel a pályázattípussal kapcsolatban, esetleg elakadtak a pályázat megírásában, és szakszerű tanácsot szeretnének kapni, vagy további útmutatásra van szükségük pályázatuk kidolgozásában. A konzultációs napon minden projektcsapatnak egy 45 perces konzultációs időt ajánlunk fel, amellyel a pályázati beadás előtti véghajrában segítünk tisztázni a még kérdéses pontokat. A konzultációs alkalmon abban nyújtunk segítséget, hogy a formálódó projekt megfelel-e az Erasmus+ program elvárásainak.

Kérjük, hogy a konzultáción való részvétel előtt tanulmányozzák át honlapunkon a Pályázati dokumentumokat, valamint ugyanezen az oldalon a korábbi, pályázattervezést segítő rendezvények előadásanyagát (Információs rendezvények 2019 elnevezésű szövegdobozban) is nézzék át. Csak azokat tudjuk fogadni a konzultációra, akiknek már konkrét projektötlete, partnersége van. Kérjük, a regisztráció során küldjék el konkrét kérdéseiket is, hogy a rendelkezésre álló időkeretet a lehető leghatékonyabban használhassuk!

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni az alábbi űrlapon lehet 2019. március 4-ig, illetve a rendelkezésre álló időpontok beteltéig. A konzultációs alkalmon résztvevők száma korlátozott.

Kérjük, hogy a rendszer által felkínált idősávok közül válassza ki azokat, amelyek az Ön számára megfelelőek. Kérjük, lehetőleg több időintervallumot adjon meg, ezzel is segítve az idősávok optimálisan elosztását a jelentkezők között. Jelentkezése elfogadásáról e-mailben visszajelzést küldünk.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy regisztrálni csak a weboldalon lehet, e-mailben küldött regisztrációkat nem tudunk elfogadni!

Amennyiben egyik elérhető idősáv sem alkalmas az Ön számára, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a pályázattípust kezelő munkatársakkal:

Ashlock-Kéthelyi Eszter (eszter.kethelyi@tpf.hu)
Fintáné Hidy Réka (reka.hidy@tpf.hu)
Hlavatý Ildikó (ildiko.hlavaty@tpf.hu)

Várjuk Önöket!


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

A projekt munkacíme*


A konzultáción részt vevő munkatárs 1.

Név*

Mobiltelefonszám*

E-mail cím*


A konzultáción részt vevő munkatárs 2.
Opcionális

Név

E-mail cím


A konzultáción részt vevő munkatárs 3.
Opcionális

Név

E-mail cím


A konzultáción részt vevő munkatárs 4.
Opcionális

Név

E-mail cím


Kérjük, röviden mutassa be projektötletét!*
Max. 1400 karakter

Kérjük, küldje el előzetesen a pályázat írása kapcsán felmerült kérdéseiket! *
A konzultáció eredményessége szempontjából fontos, hogy a felmerülő kérdéseket előzetesen eljuttassák hozzánk.

Kérjük, válassza ki az Önöknek megfelelő idősávokat!*

A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2019.02.08.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük. Ekkor tájékoztatjuk arról is, hogy melyik idősávban állunk az Ön és munkatársai rendelkezésére.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

 

Üdvözlettel:

Tempus Közalapítvány