Van beleszólásod! Parlamenti Ifjúsági Nap 2019

Középiskolás osztályok, csoportok jelentkezését várjuk az április 30-ai Parlamenti Ifjúsági Napra!

Időpont: 2019.04.30. 10:00-15:30
Helyszín: Országház, 1055 Budapest Kossuth tér 1-3.

Jelentkezési határidő: március 25.

Mindannyiunk számára fontos, hogy a fiatalok megtanuljanak beleszólni a róluk szóló döntésekbe, a jövőben pedig aktívan részt vegyenek az őket érintő közösségi ügyek megoldásában.

A Parlamenti Ifjúsági Napon részt vevő közel 300 diák a nap során hazai és európai uniós parlamenti képviselőkkel beszélgethet, interaktív szerepjátékban vehet részt az uniós szintű demokratikus részvétel erősítéséért, bejárhatja az Országházat, és megismerkedhet az EU ifjúsági programjával, az Erasmus+ programmal is, amely lehetőséget teremt a fiataloknak saját ötleteik megvalósítására. A program fókuszában idén az európai parlamenti választások állnak.

A rendezvényre a 11-12. évfolyamos középiskolai osztályok, csoportok jelentkezését várjuk! A részvétel a programon INGYENES. A kiválasztás feltételei ITT találhatók.

A csoportok aktív részvételét – amelynek része a felkészülés és a kreatív beszámoló – szakmai zsűri értékeli. Az általuk legjobbnak talált osztály fődíja részvételi lehetőség az Európai Parlament strasbourgi Euroscola-programján 2019 második félévében.

A Van beleszólásod! Parlamenti Ifjúsági Nap nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre 2019. április 30-án, a Tempus Közalapítvány, az Országgyűlés Hivatalának Közgyűjteményi és Közművelődési Igazgatósága, valamint az Európai Parlament magyarországi Kapcsolattartó Irodájának közös szervezésében. A tavalyi rendezvényen készült fotók megtekinthetők itt.

JELENTKEZÉS

Kérjük, a jelentkezéshez olvassa el a kiválasztás feltételeit, és töltse ki az alábbi jelentkezési lapot! A csoport/osztály jelentkezése akkor válik érvényessé, ha a felhívásban kért videót is elküldik. 


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Középiskola neve*

Középiskola címe*

Melyik régióban található a középiskola*

Kísérőtanár(ok) neve*

Kísérőtanár(ok) e-mail címe*

Kísérőtanár(ok) telefonszáma*

A csoport létszáma (kísérőtanárok nélkül)*

A csoport tagjainak névsora*

Kérdések a képviselőkhöz (maximum 5 darab!)*

Küldenek videót a rendezvenytka[kukac]gmail[pont]com e-mail címre?*
Ingyenes MÁV utazási kedvezményt igénybe vesznek?*
Mikor szeretnének részt venni a Parlamenti sétában?*
A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2019.02.27.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány