Europass Karriernap

Részt vettél az Erasmus+ vagy a Campus Mundi programban? Építsd velünk a karriered!

Időpont: 2019.04.03. 14:00-18:00
Helyszín: Tempus Közalapítvány (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.)

Az Europass Karriernapot Neked szervezzük!

Ha a tanulmányaid mellett keresel állást, ha most indítanád be a karrieredet pályakezdőként, vagy gondolkodsz azon, hogyan készülhetnél tudatosan az egyetem utáni időszakra, itt a helyed! Előadásokkal és kiscsoportos tanácsadással várunk!

Jelentkezési határidő: 2019. április 1.

Témáink:

Tudatos karrierépítés – hogyan találd és szerezd meg a neked való állást

Hol keressek állást? Milyen lehetőségeim vannak a munkaerőpiacon? Multi vagy sem? Mit tehetek azért, hogy engem válasszanak? Hogyan gondolkodik a HR-es? Milyen legyen az önéletrajzom? Filáj Gábor, az Umbrella Consulting Kft. ügyvezető igazgatója, okleveles business coach minden kérdésedre válaszol!

Én és a karrierem: a kapunyitási pániktól az önismeretig

Úgy érzed, tökéletesen készen állsz arra, hogy belevesd magad a munkába? Biztos vagy magadban és tudod, hogyan győzd meg a kiszemelt munkáltatót arról, hogy téged szeretne felvenni? Alig várod az új életed? Akkor ez a műhely nem neked szól :)
Ha szeretnéd egy profi tréner segítségével átgondolni az erősségeidet, építeni az önbizalmadat és mérsékelni a kapunyitási pánikot, Svéda Dóra, humánerőforrás szakértő, coach szuper gyakorlatokkal segít neked ebben!

Állásinterjú – próbáld ki magad! (tanácsadás és próbainterjú) 

Sosem voltál még állásinterjún, de szeretnél felkészülni rá? Kíváncsi vagy, milyen feladatokra számíthatsz az interjúk során, és hogy tudsz ezekre készülni, vagy épp mit kérdezz meg te? A Randstad Hungary Kft. munkatársaitól mindent megtudhatsz!

Külföldi munkavállalás? Így kezdj bele!

Ha megfordult már a fejedben, hogy szerencsét próbálj külföldön, az Europass és az EURES nagy segítséget jelenthet! Nem tudod, mik ezek és mire lennének jók neked? Épp ezért gyere el :) Addig is: az Europass egy Európa-szerte ismert és használt dokumentumcsalád, az EURES pedig a biztonságos európai munkakeresést segítő tanácsadók hálózata. 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Utolsó módosítás: 2019.03.28.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációdat, melynek elfogadásáról a jelentkezési határidő lejártát követően e-mailben értesítünk.