Ötletből változás! - műhelymunka hazai, ifjúsági kezdeményezések támogatására

Van egy jó ötleted, amellyel szeretnéd környezetedet, közösségedet jobbá tenni, de nem tudod, hogyan fogj hozzá és hol szerezhetsz támogatást a megvalósításhoz? Gyere el rendezvényünkre, és ismerkedj meg a szolidaritási projektek pályázati lehetőségével!

Időpont: 2019.05.15. 10:00-16:00
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (Greenpoint 7 irodaház, 6. emelet)

Az Európai Szolidaritási Testület szolidaritási projektjeinek keretében min. 5 fős csapatoddal a saját közösségetekben indíthattok el pozitív változást.  Felújíthatjátok a helyi játszóteret, műhelyfoglalkozást tarthattok a környezettudatosabb életmódért, érzékenyítő programot álmodhattok meg a hátrányos helyzetűek támogatására, interaktív nyelvórákat tarthattok a helyi óvodában vagy akár helyi közösségi bringarendszert is létrehozhattok… A lényeg, hogy jobbá tegyétek a közösségeteket!

A szolidaritási projektekről itt tudhatsz meg többet!

Mi a célja az egynapos műhelymunkának?

A rendezvény célja, hogy ránézzünk meglévő ötleteidre és támogatást, tudást, lendületet adjunk ahhoz, hogy az ötletből pályázat, majd valóság lehessen. Az eseményen olyan emberekkel találkozhatsz, akik már valósítottak meg hasonló kezdeményezést, hasznos információkat szerezhetsz a pályázat elkészítéséhez, és közben észrevétlenül megismerkedhetsz a projektmenedzsment illetve a nem formális tanulás alapjaival.

Kiket várunk erre az eseményre?

  • közösségükért tenni akaró 18-30 év közötti fiatalokat vagy fiatalok csoportjait,
  • szervezeteket, akik fiatalokkal foglalkoznak és szívesen támogatnák őket szolidaritási projektek megvalósításában.

A részvétel ingyenes. Jelentkezésui határidő: 2019. május 2. (csütörtök).

További információ kérhető a képzésről: net_esc@tpf.hu.

Az Európai Szolidaritási Testületről ITT tudhatsz meg többet! 

Utolsó módosítás: 2019.04.10.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációdat, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítünk.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány