Ötletből változás! - műhelymunka hazai, ifjúsági kezdeményezések támogatására

Van egy jó ötleted, amellyel szeretnéd környezetedet, közösségedet jobbá tenni, de nem tudod, hogyan fogj hozzá és hol szerezhetsz támogatást a megvalósításhoz? Gyere el rendezvényünkre, és ismerkedj meg a szolidaritási projektek pályázati lehetőségével!

Időpont: 2019.05.15. 10:00-16:00
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (Greenpoint 7 irodaház, 6. emelet)

Az Európai Szolidaritási Testület szolidaritási projektjeinek keretében min. 5 fős csapatoddal a saját közösségetekben indíthattok el pozitív változást.  Felújíthatjátok a helyi játszóteret, műhelyfoglalkozást tarthattok a környezettudatosabb életmódért, érzékenyítő programot álmodhattok meg a hátrányos helyzetűek támogatására, interaktív nyelvórákat tarthattok a helyi óvodában vagy akár helyi közösségi bringarendszert is létrehozhattok… A lényeg, hogy jobbá tegyétek a közösségeteket!

A szolidaritási projektekről itt tudhatsz meg többet!

Mi a célja az egynapos műhelymunkának?

A rendezvény célja, hogy ránézzünk meglévő ötleteidre és támogatást, tudást, lendületet adjunk ahhoz, hogy az ötletből pályázat, majd valóság lehessen. Az eseményen olyan emberekkel találkozhatsz, akik már valósítottak meg hasonló kezdeményezést, hasznos információkat szerezhetsz a pályázat elkészítéséhez, és közben észrevétlenül megismerkedhetsz a projektmenedzsment illetve a nem formális tanulás alapjaival.

Kiket várunk erre az eseményre?

  • közösségükért tenni akaró 18-30 év közötti fiatalokat vagy fiatalok csoportjait,
  • szervezeteket, akik fiatalokkal foglalkoznak és szívesen támogatnák őket szolidaritási projektek megvalósításában.

A részvétel ingyenes. Jelentkezésui határidő: 2019. május 2. (csütörtök).

További információ kérhető a képzésről: net_esc@tpf.hu.

Az Európai Szolidaritási Testületről ITT tudhatsz meg többet! 


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők


Szervezet/fiatalok csoportjának neve*
Ha csoportként érkeztek, arra kérünk benneteket, itt tüntessétek fel a csoport nevét!

A résztvevők létszáma*
Ha csoportként érkeztek, hányan terveztek részt venni a rendezvényen?


Ötlet leírása, amellyel érkezel/érkeztek*
Mit terveztek megvalósítani a közösségetekben?

Mi a célod az eseményen való részvétellel?*

A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2019.04.10.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációdat, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítünk.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány