MERJ HIBÁZNI!

Korábban elkövetett hibáinkra tanulási lehetőségként is tekinthetünk. A workshop célja az Erasmus+ ifjúsági projektekben gyakran felmerülő hibák azonosítása és megelőzése jó gyakorlatok, tippek és eszközök megosztásával.

Időpont: 2019.06.18. (kedd) 10:00-16:30
Helyszín: Tempus Közalapítvány (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1., 6. emelet, Brüsszel terem)

Kinek szól ez a nap?

Olyan ifjúsági szervezetek képviselőit várjuk, akik már valósítottak meg Erasmus+ ifjúsági projektet/projekteket és újak lebonyolitását tervezik a közeljövőben.


Képző:
Kiss Gergő

Tervezett program:

9:30 - 10:00 Regisztráció
10:00 - 10:30 Bemutatkozó kör – a nap programjának bemutatása
10:30 - 11:30 Hibázáshoz való hozzáállásom – alkalmazott improvizációs gyakorlatok
11:30 - 11:45 Kávészünet
11:45 - 12:30 World Failure Cafe
12:30 - 13:15 Ebédszünet
13:15 - 14:45 Erasmus+ ifjúsági projektek során gyakran előforduló hibák azonosítása
14:45 - 15:00 Kávészünet
15:00 - 16:00 Jó gyakorlatok, tippek megosztása a hibázás megelőzése érdekében (a projekt előkészítés, megvalósítás és utánkövetés fázisában)
16:00 - 16:30 Zárókör, értékelés

 


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők


Kérjük, röviden mutasd be a szervezeted és az ott betöltött szerepedet!*

Milyen hibák merültek fel a szervezeted által már megvalósított ijfúsági projektek során?*

Kérjük, hogy ossz meg egy általad elkövetett súlyosként megélt hibát, amelyre rendkívül hasznos tanulási tapasztalatként tekintesz!*

Mi a motivációd a képzési napon való részvételre?*

A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2019.04.11.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány