Európa a polgárokért pályázatíró szeminárium

A Tempus Közalapítvány Európa a polgárokért pályázatíró rendezvényt szervez az Európa a polgárokért programhoz kapcsolódva.

Időpont: 2019.06.26. 10:00-16:00
Helyszín: Tempus Közalapítvány (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1., 6. emelet, Athén terem)

Melyek a pályázatok bírálatának szempontjai? Hogyan kell benyújtani a pályázatot? Mire kell figyelni az űrlap kitöltésekor?

Ezekre a kérdésekre is keressük a választ a gyakorlati információkra fókuszáló pályázatíró rendezvényen. Szó lesz a pályázatok értékelésének szempontjairól, a pályázatok benyújtásának menetéről, a pályázati dokumentumokról, valamint az űrlap kitöltéséhez kapcsolódó hasznos tanácsokról.

A rendezvényre szeretettel várjuk települések, városok, helyi és regionális állami hatóságok, testvérvárosi bizottságok, helyi önkormányzatokat képviselő nonprofit szervezetek, civil társadalmi szervezetek, valamint oktatási, kulturális és kutatóintézetek képviselőit. Vagyis mindazokat, akik pályázatot nyújthatnak be az Európa a polgárokért programban.

Tervezett program:

9:30-10:00 Regisztráció
10:00-10:30 Európa a polgárokért – bírálati szempontok
10:30-11:15 A pályázat benyújtása
11:15-11:45 Pályázati űrlap – tippek, tanácsok a kitöltéshez
11:45-12:15 Kérdések, válaszok

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Utolsó módosítás: 2019.07.05.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány