Erasmus+ program projektindító szeminárium - felnőtt tanulási mobilitási projektek

A rendezvény célja, hogy a 2019-ben támogatott és tartaléklistára került Erasmus+ felnőtt tanulási mobilitási projektek képviselői megismerjék az induló projektekhez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, és ezáltal minél eredményesebb nemzetközi együttműködéseket valósíthassanak meg. A találkozó során lehetőség lesz konzultálni a Tempus Közalapítvány munkatársaival, megismerni egy már lezárult sikeres projektet, valamint tapasztalatokat, jó ötleteket cserélni a többi nyertes pályázóval.

Időpont: 2019.06.03. 10:00-15:00
Helyszín: Tempus Közalapítvány 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.

A rendezvényen rövid előadásokon keresztül segítjük a projekthez kapcsolódó fontos tartalmi tudnivalók és szabályok megértését. 

A rendezvény főbb témái:

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció határideje: 2019. május 31. péntek, déli 12:00 óra. 

A rendezvény ellátást nem tartalmaz!

Utolsó módosítás: 2019.07.24.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány