Ötletből változás! - Műhelymunka hazai ifjúsági kezdeményezések támogatására Pécsett

Van egy jó ötleted, amellyel szeretnéd környezetedet, közösségedet jobbá tenni, de nem tudod, hogyan fogj hozzá és hol szerezhetsz támogatást a megvalósításhoz? Gyere el rendezvényünkre, és ismerkedj meg a szolidaritási projektek pályázati lehetőségével!

Időpont: 2019.11.05. 9:30-16:00
Helyszín: Civil Közösségek Háza (7624 Pécs, Szent István tér 17)

Az Európai Szolidaritási Testület szolidaritási projektjeinek keretében min. 5 fős csapatoddal a saját közösségetekben indíthattok el pozitív változást.  Felújíthatjátok a helyi játszóteret, műhelyfoglalkozást tarthattok a környezettudatosabb életmódért, érzékenyítő programot álmodhattok meg a hátrányos helyzetűek támogatására, interaktív nyelvórákat tarthattok a helyi óvodában vagy akár helyi közösségi bringarendszert is létrehozhattok… Az ötlet a tiétek, a lényeg, hogy jobbá tegyétek a közösségeteket!

A szolidaritási projektekről itt tudhatsz meg többet!

Mi a célja az egynapos műhelymunkának?

A rendezvény célja, hogy ránézzünk meglévő ötleteidre és támogatást, tudást, lendületet adjunk ahhoz, hogy az ötletből pályázat, majd valóság lehessen. Az eseményen hasznos információkat szerezhetsz a pályázat elkészítéséhez, és közben észrevétlenül megismerkedhetsz a projektmenedzsment, illetve a nemformális tanulás alapjaival.

Kiket várunk erre az eseményre?

  • közösségükért tenni akaró 18-30 év közötti fiatalokat vagy fiatalok csoportjait,
  • szervezeteket, akik fiatalokkal foglalkoznak, és szívesen támogatnák őket szolidaritási projektek megvalósításában.

A részvétel ingyenes.
Jelentkezési határidő: 2019. október 30. (szerda)

További információ kérhető a képzésről: net_esc@tpf.hu.

Az Európai Szolidaritási Testületről ITT tudhatsz meg többet! 


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők


Szervezet/fiatalok csoportjának neve

A résztvevők létszáma*


Az ötlet leírása, amellyel érkezel/érkeztek*

Mi a célod az eseményen való részvétellel?*

A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2019.09.30.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány