Karriernap az iskolában: pedagógusoknak szóló tájékoztató nap és műhelymunka

A rendezvény célja, hogy segítséget nyújtson a mobilitási tapasztalattal rendelkező diákok orientálásához, a külföldi tapasztalat munkaerő-piaci előnyeinek feltárásához és hasznosításához.

Időpont: 2019.11.14. 10:00-15:15
Helyszín: Tempus Közalapítvány – 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.

A Tempus Közalapítvány – Nemzeti Europass Központ tájékoztató előadást és műhelymunkát szervez november 14-én az Erasmus+ szakképzési mobilitásban érintett intézmények pedagógusai számára. Az esemény fókuszában az Europass hálózat által kidolgozott, a mobilitási tapasztalat álláskeresésben való hasznosítását támogató óraterv és foglalkozás kerülnek bemutatása, amelyek célja, hogy kész eszközként a tanárok rendelkezésére álljanak a mobilitásról való hazaérkezést követő utógondozás során. A műhelynap keretében további más európai uniós hálózatok is ismertetik azokat az információkat és eszközöket, amelyek segítséget jelenthetnek a szakképzésben tanulóknak a további tapasztalatszerzés, illetve az álláskeresés kapcsán.

Program

9:30-10:00 Regisztráció
10:00-10:15 Köszöntő
10:15-11:00 Magabiztosan a munkaerőpiacon az Europass dokumentumokkal
Szatyina Dávid Europass junior referens, Tempus Közalapítvány
11:00-12:30 Műhelymunka – Építs a külföldi szakmai gyakorlatra álláskereséskor! c. interaktív óraterv bemutatása
Baranyi Diána
Europass referens, Tempus Közalapítvány
12:30-13:00 Szendvicsebéd
13:00-14:00 EURES: a biztonságos külföldi munkavállalással kapcsolatos információk
Farkas László EURES koordinátor, Pénzügyminisztérium
14:00-14:45 Fiataloknak szóló lehetőségek az Erasmus+ és az Európai Szolidaritási Testület programokban
Hargitai Ágnes
junior kommunikációs referens, Tempus Közalapítvány

Jelentkezési határidő: 2019. november 08.

A rendezvényen való részvétel ingyenes de regisztrációhoz kötött.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Intézményben betöltött szerep *

A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2019.10.09.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány