CEEPUS pályázatíró webinárium

A Közép-európai Felsőoktatási Csereprogram (CEEPUS) célja, hogy a felsőoktatás területén együttműködő partner intézmények között lehetővé tegye hallgatói és oktatói mobilitások lebonyolítását, nyári egyetemek, valamint hallgatói szakmai kirándulások szervezését, támogassa a hosszú távú szakmai együttműködések kialakulását a térségben, ezzel elősegítve Közép-Európa stratégiai szerepének erősödését.

Időpont: 2019.11.12. 10:00-13:00
Helyszín: Online felület

A Tempus Közalapítvány / CEEPUS Magyarországi Iroda pályázatíró webináriumot szervez a 2020/2021-es tanévre szóló CEEPUS hálózati pályázatok benyújtásának elősegítése érdekében. A webináriumon áttekintjük a pályázat megírásához szükséges legfontosabb tudnivalókat, bemutatjuk a pályázati felületet, jó gyakorlatokat osztunk meg a pályázatírással kapcsolatban, illetve megválaszoljuk a pályázók kérdéseit. A webinárium gyakorlati ismeretekkel segíti a pályázókat a pályázati anyag kidolgozásában. 

A pályázatok beadási határideje: a hálózati pályázatokat 2020. január 15. 23:59 óráig kell benyújtani a Központi CEEPUS Iroda honlapján: www.ceepus.info

Kiknek ajánljuk a webináriumot?
A pályázatíró webináriumra elsősorban az új hálózati pályázat beadását tervező érdeklődőket várjuk a felsőoktatási szektorból (oktatók, szakgazdák, tanszékvezetők), de a részvétel különösen ajánlott mindazon hálózati koordinátorok számára is, akik a 2019/2020-as tanévben tartaléklistás, elutasított vagy pályázat benyújtását megkezdett hálózatokban érdekeltek. 

Örömmel várjuk az előzetes témafelvetéseket, kérdéseket, ötleteket anonim módon ezen a linken, hogy minél inkább a résztvevők igényére tudjuk szabni a programot. 

A webináriumon való részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött. 

Regisztrációs határidő: 2019. november 10. 

A programváltozás jogát fenntartjuk. 

Ne maradjon le a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Utolsó módosítás: 2019.11.06.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány