Merj hibázni! - Műhely az Erasmus+ ifjúsági projektekben felmerülő hibák elkerüléséről

A workshop célja az Erasmus+ ifjúsági projektekben gyakran felmerülő hibák azonosítása, valamint ezeknek a hibáknak megelőzése jó gyakorlatok, tippek és eszközök megosztásával.

Időpont: 2019.12.09. 10:00-16:30
Helyszín: Tempus Közalapítvány (1077 Bp. Kéthly Anna tér 1.)

Erasmus+ ifjúsági projektedet részletes tervezés előzte meg, a megvalósításnál valami mégis félrement. Mit csináltál rosszul? Hogyan előzhetted volna meg? Ha te is szeretnél tanulni a hibáidból, gyere el műhelyünkre, ahol gyakorlati tippeket kaphatsz az Erasmus+ ifjúsági projektekben gyakran felmerülő hibák azonosításáról és megelőzésükről!

Korábban elkövetett hibáinkra tanulási lehetőségként is tekinthetünk - erre ad segítséget a Merj hibázni! című workshop, mely jó gyakorlatok, tippek és eszközök megosztásával segíti a résztvevőket, hogy minél jobb minőségű, sikeres ifjúsági projekteket valósítsanak meg.

A rendezvényre olyan ifjúsági szervezetek képviselőit várjuk, akik már valósítottak meg legalább egy Erasmus+ ifjúsági projektet és újak lebonyolítását tervezik a közeljövőben.

Tervezett program:

9:30-10:00 Regisztráció
10:00-10:30 Bemutatkozó kör – a nap programjának bemutatása
10:30-11:30 Hibázáshoz való hozzáállásom – alkalmazott improvizációs gyakorlatok 
11:30-11:45 Kávészünet
11:45-12:30 World Failure Cafe
12:30-13:15 Ebédszünet
13:15-14:45 Erasmus+ ifjúsági projektek során gyakran előforduló hibák azonosítása
14:45-15:00 Kávészünet
15:00-16:00 Jó gyakorlatok, tippek megosztása a hibázás megelőzése érdekében (a projekt előkészítés, megvalósítás és utánkövetés fázisában)
16:00-16:30 Zárókör, értékelés

Képző: Kiss Gergő

Jelentkezési határidő: 2019. december 1.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők


Kérjük, röviden mutasd be a szervezeted és az ott betöltött szerepedet!*

Milyen hibák merültek fel a szervezeted által már megvalósított ijfúsági projektek során?*

Kérjük, hogy ossz meg egy általad elkövetett súlyosként megélt hibát, amelyre rendkívül hasznos tanulási tapasztalatként tekintesz!*

Mi a motivációd a képzési napon való részvételre?*

A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2019.11.13.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány