Erasmus+ pályázatíró webinárium - Szakképzési mobilitási pályázatok - Előregisztráció

Frissítse fel tudását az Erasmus+ mobilitási pályázatokkal kapcsolatban! Legfontosabb tudnivalók, pályázati dokumentáció, pénzügyi és adminisztrációs szabályok - szakképzési projektekre fókuszálva.

Időpont: 2020.01.09. 14:00-16:00
Helyszín: online platformon keresztül, a technikai feltételek megléte esetén a bejelentkezés bárhonnan lehetséges (számítógép és élő internet kapcsolat szükséges hozzá)

A webinárium a 2020-as mobilitási pályázatok elkészítésében nyújt segítséget tapasztalt pályázóinknak. Célja, hogy a pályázatírásban gyakorlott koordinátorok:

  • megismerjék a 2020-as pályázati felhívás legfőbb újdonságait és az új szervezeti regisztrációs felületet,
  • felfrissítsék a pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal kapcsolatos ismereteiket,
  • áttekintsék a pályázati űrlap legfőbb pontjait, technikai tudnivalóit.

A tervezett program: 

14:00-15:30
  • Az Erasmus+ program 2020-as felhívásának legfőbb tudnivalói
  • Az új szervezeti regisztrációs oldal bemutatása
  • A pályázati űrlap áttekintése
  • Költségvetés tervezése
15:30-16:00 Kérdések-válaszok

További szakképzési mobilitási pályázatíró szemináriumok:

2019. december 3. Budapest, Tempus Közalapítvány

2019. december 5. Budapest, Tempus Közalapítvány

A decemberi rendezvények tartalma megegyezik, kérjük, válassza az Önnek megfelelő időpontot és helyszínt.

A 2019. december 3-i és 5-i rendezvényeinkre elsődlegesen az újonnan pályázó intézmények képviselőit várjuk, itt részletesebben bemutatjuk a pályázattípust és a projekttervezés lépéseit.

Az Erasmus+ Szakképzési mobilitási tanúsítvánnyal rendelkező intézményeknek külön rendezvényt szervezünk, amelyről e-mailben kapnak tájékoztatást az érintettek.

A lenti előregisztráció kitöltésével jelezheti szándékát a webináriumon való részvételre. Az eseményt megelőzően az előzetesen regisztrált résztvevőknek tájékoztató e-mail küldünk a webinárium technikai tudnivalóiról.

Az előregisztráció határideje: 2020. január 6. (hétfő)

A 2020. évi pályázati kiírás részleteit itt keresse a honlapunkon: www.erasmusplusz.hu


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők


Elsődlegesen mely szakmá(k)hoz kapcsolódóan terveznek szakképzési mobilitási pályázatot benyújtani?*


A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2019.10.25.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány