Solidarity: ON – Sharing is caring!

December 5-én van az önkéntesség világnapja – ünnepeld velünk! Izgalmas előadások, inspiráló nonprofit szervezetek és kezdeményezések, tapasztalatcsere érdeklődők és „önkéntes veteránok” között… Solidarity: ON!

Időpont: 2019.12.05. 17:00-21:30
Helyszín: Radisson Blu Béke Hotel (Budapest, Teréz krt. 43, 1067)

Szervezeteddel gondolkoztok önkéntes fogadáson? Vagy 18-30 éves fiatalként szívesen önkénteskednél külföldön? Esetleg saját, már meglévő tapasztalataidat osztanád meg a témában? Gyere el rendezvényünkre, inspirálódj, és vegyél részt szervezeteknek vagy fiataloknak szóló izgalmas beszélgetéseinken vagy projektbemutatóinkon!

Az EU önkéntesprogramja, az Európai Szolidaritási Testület lehetővé teszi, hogy 18-30 éves fiatalok önkéntesként segítsék egy szervezet vagy intézmény munkáját. Ez az interkulturális kaland kétirányú lehet: magyar fiatalok mehetnek külföldi szervezetekhez, vagy külföldi fiatalok kapcsolódhatnak be magyar szervezetek, intézmények életébe. A program szolidaritási projektjei révén pedig hazai fiatalok csoportja reagálhat itthoni társadalmi kihívásokra. Mi ezeket az élményeket szeretnénk megosztani veled izgalmas előadások, interaktív projektbemutatók vagy kötetlen beszélgetések révén.

Programváltozás! A helyszíni adottságok és a regisztrációszám miatt rapid randik helyett kiscsoportos beszélgetések lesznek. Ugyanúgy kötetlen, ugyanúgy érdekes, csak kicsit több emberrel! :)

Program

16:30-17:00 Regisztráció
17:00-17:20 Megnyitó - Mohay Gergely, Ifjúságügyi Programok Osztálya, főosztályvezető, EMMI
                    Verses István, Erasmus+ programvezető, TKA
17:20-17:50 Az önkéntesség mint életút – mit ad nekem, ha én adok? (előadás) - Vigyikán György (a Bátor Tábor táborvezető-helyettese)
17:50-18:20 Önkéntesség és közösségteremtés (előadás és közösségi éneklés) - Tóth Árpád (a Csíkszerda kórus vezetője)
18:20-18:40 Szünet
18:40-19:20 Sharing is caring! – párhuzamos beszélgetések és projektbemutatók az önkéntesség jegyében
RÉSZLETEK
19:30-20:10 Sharing is caring! – párhuzamos beszélgetések és projektbemutatók az önkéntesség jegyében
RÉSZLETEK
  • Projektbemutató 1.: Nyitott Kör Egyesület - Önkéntesek bevonása a színházi nevelésbeelsősorban szervezetek képviselőinek ajánljuk
  • Projektbemutató 2.: Kacsakő Élménytábor - Inkluzív szemléletű tábor 9-12 éves gyerekeknek - elsősorban 18-30 éves fiataloknak ajánljuk
  • Beszélgetés 1.: Élet az önkéntesség után – érzések, ötletek, életutak - elsősorban 18-30 éves fiataloknak, volt önkénteseknek ajánljuk
  • Beszélgetés 2.: Külföldi önkéntest fogadni… - elsősorban intézmények/szervezetek képviselőinek ajánljuk
20:10-21:30 Fogadás, networking

Galéria

Utolsó módosítás: 2019.12.11.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációdat, amelynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítünk.

Amennyiben a visszaigazoló emailt nem találod, kérjük ellenőrizd a spam mappában!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány